IghtornNagyon jó "How to" oldalaink születtek, de egymástól függetlenül készülnek a leírások a fa ágaihoz hasonlóan. Ha egy helyre össze lehetne gyűjteni az egészet, és lehetne benne keresni, óriási segítség lenne. Ráadásul a fórumon is meglett oldva ez-az. És egy kezdőnek is könnyebb lenne, ha egy helyen megtalálna mindent. Nem kéne 5-6 tippes-leírásos oldalt keresztbe hosszába végigtekergetni.
Szóval szerintem egy ilyen Biblia többé-kevésbé már készen van, csak még szervezetlen. Ezen sokkal könnyebb lenne változtatni, mint csinálni egy teljesen új ubuntu help systemet. A leírásokat tartalmazó oldalakat is vagy megtalálja az ember, vagy nem. Volt már, hogy összeírtuk a linkeket, és annyi. Tuti van még rajtam kívül olyan, akiknek hozott újdonságot az a linkgyűjtemény. De ez még nem megoldás.
Lehetne csinálni egy Wiki oldalt. Lenne pl 3-4 főkategória, azokon belül alkategóriák. És a cikkeket (szinte) bárki szerkeszthetné. Ha működne, mehetne ide, az ubuntu.hu tetejére mondjuk a blog mellé. Sok kicsi, sokra megy.
Persze ez csak az én szerény személyes véleményem.