Kittus2Annyira nem vagyok kuka, hogy ne keressek a readme és install fájlokban...
Az általad említett két dolog nincs a readme-ben és az install nem arról szól, hogy mi kellhet még.
Ha már kommentáltál, hát én is:
"Nem kötelező használni sem a rendszert, sem a forráscsomagot."
- szerintem elég lényeges az észrevételem, főleg ha belegondolunk, hogy az Ubuntu egy csomó Windowsos embert szeretne átcsábítani! Amennyiben ez így fog menni, hogy totóznom kell milyen dolog kell még ahhoz, hogy fel tudjon dolgozni az Ubuntu egy sima forráskódot - nemtom'... És az sem biztos, hogy mindenhol van net, ahol Ubuntut használnak...
Persze tudom, hogy a Gnome Commander forráskódjában lévő tájékoztatási hiányosságok nem feltétlen írhatók az Ubuntu kontójára, ja és az is vili, hogy kiírja a terminál a hibákat, de ne is haragudjon érte senki --> abbol a fenti listából olvassa ki hogy mi a baj, akinek két anyja van! Egy csomó "no"-ra végződő sor van. Most azokat is mind pakoljam fel? Mert a readme-ben kb. 5-6 függőségről van szó, nem 50-ről! És aki angolul még annyit sem tud, mint én? (már látom a választ: az tanuljon meg, vagy ne használja a rendszert...)
Szóval egy barátibb ubuntunak ez is lehetne az egyik (nevezzük:) fejlesztése. Nem ragozom tovább, mindegy.
Lehet bevárom a 9.04-et és abban hátha jobb lesz az 1.2.7 GC
Amint azt lentebb is írtam, ezek a csomik fent voltak nálam eleve, amiket írkáltok.