nandorkaDefault módban a Mandriva 2009 Gnome-nál értem el a legjobb eredményt. Ott ilyen 880 fps-t ért el a kari (de még az is gyengus) és a Firefox görgetése is Mandrivában volt a leggyorsabb. (igaz az a Mandriva véleményem szerint 2008 legjobb Linux distribje lett a "modern" Linuxok kategoriájában)
Nézegettem a Xorg beállításokat is, mert az Ubuntu olyan szépen rányomja, hogy configurált vga :D Közben meg a driver résznél oda lehetne írni hogy Intel meg ilyesmik. Bár nem tudom mennyit érnek ezek. Jaunty-t is néztem (alfa5-öt azt hiszem) és ott se adott 700nál nagyobb eredményeket PEDIG abban már a legújabb Intel driver van!! Azóta nem adtak ki új drivert az Intel VGA-khoz, a 2.6-os a legújabb és az lesz benne a Jauntyban is. Ha nem találunk majd ki valami értelmeset akkor 8 hónapra még tuti lemondhatunk a gyorsabb Intel kariról :s
Tudok e valamilyen módszert erre? Nézegettem már elég sok helyen, ráakadtam egy jó kis blogra ahol szóról-szóra megcsináltam azt amit kértek és nemhogy jobb lett a kari, hanem keményen 450 fps-t adott utánna... Hiába töröltem le és tettem vissza mindent, a kari nem akart gyorsabb lenni. Azóta picit lenyugodtam, de úgysem fogok ebbe beletörödni! Furának tartom azt, hogy a nyílt driver ellenére is siralmas eme kártya teljesítménye!! :@