Sziasztok!
Azért nyitom ezt a topikot, hogy itt mindenki feltehesse a kérdéseit játékokkal kapcsolatban.
1. kérdés: synaptical feltettem a wine-t. Fel akartam telepíteni a Far Cry-t. A telepítő simán el is indult, de miután végére ért a telepítésnek, tehát a telepítőcsík végigfutott, telepítési időre 0 perc 0 másodpercet írt és ott megakadt. Onnantól nem lehetett továbbmenni, vártam egy ideig, de semmi.
2. kérdés: Mivel csak most ismerkedek a Linuxal, és eddig Windowst használtam főleg, a játékaim ISO, Nero image cd képekben van kiírva DVD-re. Ezeket a CD képeket fel lehet-e mountolni, vagy Linuxra létezik-e olyan program, mint Windowson a Daemon Tools. (Tudom megkellene venni az eredeti játékokat, de az rengeteg lové. De azért vannak eredeti játékaim is)
3. kérdés: Próbáltam már wine-vel az Imperium Galactica II. játékot is (eredeti), de miután elindítottam, nem lehetett látni az egeret, így csak a menük felvillanásából lehetett tudni épp hol van, a másik a játékban nem jelent meg a felső menü (ahol a pénzt mutatja, az idő telését stb.) tehát hiányos volt a játék. Ennek mi lehet az oka?
4. kérdés: A CrossOver programot ismeri-e, használja-e valaki? Kíváncsiságból feltettem azt is, mert valahol azt olvastam az nagyon jó és mindent visz. Elindítottam azon is a Far Cry telepítést, jelenleg még 212 perc van a telepítés végéig.