warpÉn tudom nézni Kiwi 8.12 alatt, de azért kérem a segítségeteket mert a weboldalamra szoktam a videókból belinkelni, s azt nem csak Kiwi alól nézik.

warpazért nem vlc-t rendelem hozzá mert ffx ablakban irgalmatlan szaggat a kép azzal is.

metaxxNekem is csak a fenti copy/pastes megoldassal muxi rendesen, es csak az "alap" repos vlc-vel a legujabb nem is hajlando megnyitni a streamet...

robFF Beállítások > Alkalmazások és a kívánt médiafájlhoz a vlc-t indító fájlt kell megadni _______ warp

Ennyivel később: 3 hónap

lacirtaHali. Firefox3 hoz Kiwi 9.04 alatt milyen plugin kellene hogy láthassam a vezérlő gombokat is a videó lejátszásakor.A 8.12-es Kiwi alatt nem volt vele gondom. Mert néha jó lenne látni őket.

Meg kéne szüntetned a codek dömpinget XP alatt. S ha legális az XP-d akkor az mtv műsortár minden macera nélkül menne

hhugoMeg kéne szüntetned a codek dömpinget XP alatt. S ha legális az XP-d akkor az mtv műsortár minden macera nélkül menne. Nekem Kiwi 9.04 alatt vannak gondjaim, azon a gépemen amin meg xp fut ha hiszed ha nem legális xp fut. De xp alá is kell egy Firefox Media player plugin, IE alá viszont nem. Én viszont nem xp alatt szeretném használni hanem LINUXON.

scoobydoo1234Legutobb meg swf-ben nyomtak (az meg valami windos-media formatum) ugyhogy sztem divxplayer nem jatsza le. En ugy oldottam meg, hogy feltettem az mplayer plugint a firefox-hoz. Ezzel nem tudod megnezni a videot, viszont jobb gomb-val ki tudod masolni a linket es be tudod illeszteni egy vlc-be ami lejacca... Maceras, de igy legalabb van kezeloszerv.

windows ... nem tudom mit vársz tőle XD

Batouhát xD ez ütött. xD de menni kell neki. valamilyen módon xD

NamelessA 8.12-es Kiwi-n simán ment, megvoltak a vezérlőgombok. A 9.04-es Kiwi-ből mit vettek ki?

Ennyivel később: 13 nap

Sziasztok, A fentébb leírtakat végigpróbáltam, de nem működik sajnos egyik se. Mit ronthatok el? Ha kivágom a teljes linket (.....videoneve.aspx) és belinkelem akármelyik lejátszóba, akkor nem csinál semmit. A weblapon annyi látszik, hogy waiting for video. Köszi a segítséget előre is. Ubi9.04, firefox3.5.1

Ennyivel később: 7 hónap

nálatok mennek most az mtv videótársas videók? nálam nem. mplayer plugin és firefox 3.6

inigoigen, csak sokat kell várni a betöltődésig. az FF szerint DivX, QuickTime, Shockwave, VLC és Windows Media Player pluginok vannak benne.

inigoHurrá. Az mtv is áttért silverlight-ra??? Szerencsére szépen működik a moonlight 3 péuginnal. http://dl.dropbox.com/u/3104528/ubuntu.hu/mtv.png plugin: http://www.go-mono.com/moonlight/prerelease.aspx

hepalyNem tért át, lásd a böngészőben a Totem plugint: http://i45.tinypic.com/9urbyu.jpg Szerintem csak az van, hogy az új Moonlight már támogatja azt a metódust, hogy a Microsoft-féle kodeket igénylő streameket automatikusan átveszi. Ami nem is teljesen hülyeség.