Firefox3 kontra MTV videótár
Meg kéne szüntetned a codek dömpinget XP alatt. S ha legális az XP-d akkor az mtv műsortár minden macera nélkül menne
hhugoMeg kéne szüntetned a codek dömpinget XP alatt. S ha legális az XP-d akkor az mtv műsortár minden macera nélkül menne. Nekem Kiwi 9.04 alatt vannak gondjaim, azon a gépemen amin meg xp fut ha hiszed ha nem legális xp fut. De xp alá is kell egy Firefox Media player plugin, IE alá viszont nem. Én viszont nem xp alatt szeretném használni hanem LINUXON.
Szerintem van divx player mozilla-hoz, talán azzal menne.
scoobydoo1234Legutobb meg swf-ben nyomtak (az meg valami windos-media formatum) ugyhogy sztem divxplayer nem jatsza le. En ugy oldottam meg, hogy feltettem az mplayer plugint a firefox-hoz. Ezzel nem tudod megnezni a videot, viszont jobb gomb-val ki tudod masolni a linket es be tudod illeszteni egy vlc-be ami lejacca... Maceras, de igy legalabb van kezeloszerv.
windows ... nem tudom mit vársz tőle XD
lacirtashockwave>egykori macromedia, de ma már adobe.
Sziasztok, A fentébb leírtakat végigpróbáltam, de nem működik sajnos egyik se. Mit ronthatok el? Ha kivágom a teljes linket (.....videoneve.aspx) és belinkelem akármelyik lejátszóba, akkor nem csinál semmit. A weblapon annyi látszik, hogy waiting for video. Köszi a segítséget előre is. Ubi9.04, firefox3.5.1
nálatok mennek most az mtv videótársas videók? nálam nem. mplayer plugin és firefox 3.6
inigoigen, csak sokat kell várni a betöltődésig. az FF szerint DivX, QuickTime, Shockwave, VLC és Windows Media Player pluginok vannak benne.
hepalyNem tért át, lásd a böngészőben a Totem plugint: http://i45.tinypic.com/9urbyu.jpg Szerintem csak az van, hogy az új Moonlight már támogatja azt a metódust, hogy a Microsoft-féle kodeket igénylő streameket automatikusan átveszi. Ami nem is teljesen hülyeség.