napköziKöszönöm az oltást,szerencsére nem vagyok sértődékeny :).Természetesen tisztában vagyok vele hogy senki nem ül egész nap a gép előtt csak ezt a témát nézve hogy valaki vajon ír-e valamit hozzá,csupán azért írtam ezt mivel 2009-ben volt az utolsó hsz.
Most hogy írtad,kicsit tovább nézelődtem,és természetesen igazad van,rossz helyre tévedtem.Egy igen egyszerű elvet használok mikor kíváncsi vagyok valamire:beírom a keresőbe hogy mit szeretnék,nyomok egy Entert és a dobott linkekből válogatok.Általában ha rákattintok valamire,hála istennek nem egy weboldal nyitó oldalát kapom,hanem azt a részét amire kíváncsi vagyok,különben életem végéig keresgethetném azt amit akarok.
Sajnos a leghalványabb elképzelésem sem volt róla hogy létezik ilyen oprendszer,szóval hiába van ideírva az oldal tetejére nagy betűkkel,nekem nem mondott semmit.De most már ezt is tudom és ezt neked köszönhetem :) .
Ha otthon vagy XP-ben is és még esetleg segítenél egy kicsit,annak nagyon örülnék.
Ha lehet , tekints teljesen hü..ének a témában és légy szíves írd le nekem pontról pontra hogy hogy tudom meg pingelni a routert,valamint hogy tudom beállítani a gépet hogy DHCP-n kérjen IP-t.
A Reset az természetesen megvolt.
A válaszodat előre is köszönöm.