[törölve]"Általában Kernel-függő az itt kapott teljesítmény-eredmény"
Csakmost, csakneked. :D
Tehát, amit látni kell: 3 közel egyforma eredmény, a rendszer azonos, viszont a kernel minden esetben más. Van benne saját 2.6.33.4-es, saját 2.6.34-rc7-es, és van az ubuntu által szállított 2.6.32-22-es. Próbáltam grafikus rendszer indítása nélkül is futtani, akkor átlagban +3-5 ponttal értem el többet.
Hardy alatt kb 1450 pontot ért el a gépem, azonos konfiggal(laptop), bár 32 bites rendszeren.(ez még elég régi geekbench lehetett, mert már továbbá nem jegyzi a rendszerük, ~2 éve lehetett) Mondjuk a Hardy és a Lucid kernele között több verziónyi eltérés van, lehet, hogy az okozza a különbséget, de akár a fordító is okozhatja.(amivel a kernelt, illetve, amivel a geekbench-et fordították)
(csak zárójelben: 32bites xp ~1150 pont volt valamikor és az a windows, ami a profilomnál látszik most, az egy win7 64bit, persze ugyanazon a laptopon mérve) :)
Hogy ebből mi a tanulság? - Szerintem nem lehet levonni messzemenő következtetést ezekből a számokból, tehát összességében nem sok. :) Vagyis odáig rendben, hogy leteszteli a cpu nyers erejét, meg a memória alrendszert, de "user experience"-t nem tud mérni. :)