én meg így április 1-je szellemében azt kezdeményezem, hogy mentsük meg az ubuntu.hu-t szotától :)
komolyra fordítva a szót nagyon unom már, hogy állandóan velem takarózol. ha kicsit kinyitnád a szemed, látnád hogy elég régóta nem vagyok aktív a közösségben. részben elfoglaltságaim miatt, részben a magadfajták miatt. azt a nagyon kevés szabadidőmet, amivel manapság rendelkezem, inkább nem abba fektetem, hogy olyanoknak próbáljak a kedvében járni, akik folyamatosan támadnak engem és jó barátaimat is. akár jogosan, akár nem. akármennyire is hihetetlen, de én is látom a problémákat. ezzel kapcsolatban az a véleményem, hogy ezeket a problémákat egy friss csapat tudná csak megoldani, és pont emiatt jött az ubuntu akadémia ötlete. ha úgy tetszik kormányváltásra van itt is szükség, de minket a leadership code of conduct kötelez arra, hogy megfelelő formában átadjuk a tudásunkat az utánunk jövőknek.
az ubuntu akadémiával kapcsolatban egyetlen dolog motivál, mégpedig az, hogy találjak végre egy olyan embert, aki átveszi a magyar közösségben ellátott tisztségeimet. ezáltal teret engedve egy új gondolkodásmódnak, illetve a magadfajták támadási felületét irányomban végre nullára csökkenthetem.
igen, 1 éve azt gondoltam, amit leírtál, de azóta a fórum moderátorokat kapott. nekem pedig nagyon régóta nincsenek is adminisztrátori jogosultságaim, így semmilyen szinten nem tudok beleszólni abba, hogy mi jelenhet meg az oldalon. érthető módon azt sem várom el senkitől, hogy a szavaimat szentírásként kezelje. indexes szlenggel azt is mondhatnám, hogy egy már nem aktív ember 1 évvel ezelőtti véleményével takarózni, miközben mások határozzák meg az oldal tartalmát, egész egyszerűen _nem menő_.