landoo Én egy elég régi AMD-s rendszeren használom, ami a 64 bites rendszerek megjelenése előtti évből való. Így megerősíthetem, hogy 32 bites rendszeren is fennáll a probléma. S köszönöm a megoldást, a többiek nevében is.
metaxx landooKüldtem már nekik róla hiba jelentést, szóval egész biztos mire kijön a normális rendszer, nem lesz vele ilyen gond. És örülök, hogy segíthettem. Üdv Z
berciXcore landooEsetleg megpróbálhatjátok azt, hogy a Canonical partner tárolóban levő adobe-flashplugin csomagot használjátok. Ez az Adobe által készített .deb csomaggal megegyező csomag. Persze ez csak 32 biten működik. 64 biten érdemes az Adobe Labs honlapján elérhető alpha verziót használni. Annyira nem instabil.
CruelAngel berciXcoreÉn azt használom amióta megjelent, egy két havaonta frissítve az új alfára. Semmi bajom nem volt vele, sőt. Gyorsabb, stabilabb és még az áttetszőséget is kezeli.
metaxx berciXcoreAz Adobe lapján lévő tar.gz-ben egy .so fájl szerepel, jól gondolom ugye, hogy a /usr/lib-be kell elheylezni? Illetve ezen kívül van-e más teendő vele? Pl. a gyári flashplugin-nonfree eltávolítása v. ilyesmi?
CruelAngel metaxx1. flashplugin-nonfree eltávolít 2. ~/.mozilla/plugins-be tedd (ha azt akarod, hogy több felhasználó is lássa akkor valóban vagy valahova /usr-n belül, vagy linket csinálsz a te ~/.mozilla/plugins-edre)
ventura valaki meglesné hogy az a csomagból felrakott flashplayer nem 32 bites-e mert nekem olyat akart felrakni, és inkább kézzel raktam valódi 64bitest :>
CruelAngel venturaAmi a flashplayer-nonfree csomagban van az 64 bites ubuntun is egyelőre 32 bites és egy hack segítségével képes a 64 bites böngészőn belül futni. (Ez is okozza a lassúságát, instabilitását.) Én személy szerint ajánlom hogy tedd föl a 64 bites alfát, lásd feljebb, hogy hova kell bemásolni.