Tiszteletem!
Nemrég pár blogger társammal indítottunk egy oldalt, a Híraddikt.hu-t
http://www.hiraddikt.hu/
Az oldal tematikus blogokat fog össze, egységes megjelenési formában tálalva azokat.
Szeretnénk, ha a TechAddikt rovatba kerülnének cikkek, bejegyzések a szabad szoftverekről is, hírek az Ubunturól stb..
Pár éve én is lelkes Ubuntu felhasználó vagyok, éppen ezért érzem szükségét annak, hogy minél több emberhez (minél többféle módon) eljusson az a tény, hogy milyen remek rendszer is ez.
Ezért fordulok Hozzátok, a közösséghez.
Várnánk az olyan emberek jelentkezését, akik néha, amikor kedvük tartja /vagy akár rendszeresen is/ írnának 1-2 cikket, ajánlót efféle témákban.
Az oldalból bevételünk nem származik, így hobbi alapon megy az egész, fizetni sajnos nem tudunk érte. Ha valakit ennek ellére érdekel a dolog, az nyugodtan írjon egy üzenetet az addiktmedia@gmail.com -ra, vagy itt a fórumon belül is megbeszélhetjük, kérdezhettek.
Egyébként a "partnerek" oldalsávunkba szívesen felvennénk (szabad szoftverekkel foglalkozó, stb.) blogokat, partneroldalakat, linkcsere ajánlattal /te kiteszel minket, mi téged/. Lehetőség van bannercserére is, ha úgy gondoljátok.
Remélem sikerül valakivel együttműködnünk!