peetR Krayén még ilyet sose mértem, de most megnéztem 3287.299 FPS nyílt driverrel kiváncsi lennék mennyi lett volna 8.10 alatt. notebookon egész jónak tűnik
feri6666 peetRHa megmondod, hogy mi ez a glxgears és hogyan tudom lemérni az adatokat akkor lemérem neked. Nekem is x3100-as integrált kártyám van notiban. Pontosítok, futtatni tudtam, mert a kereső megtalálta de nem találtam rá módot, hogy lemérjem az fpst.
feri6666 peetRNa sikerült lemérni és ezt az eredményt kaptam(wubival van telepítve, nem tudom, hogy ez számít-e valamit) 3038 frames in 5.0 seconds = 607.509 FPS Ez volt a legmagasabb. Köszi a segítséget mindenkitől.
Kray feri6666terminálból futtasd :) és hagyd úgy jó darabig, hogy mérje aztán le 'x'-eled és a terminálban ott lesznek az értékek :)
Djibouti lazlowMegnéztem én is. Bár lila gőzöm sincs mire jó. Kiírt egy csomó számot, amíg be nem csuktam a kis ablakot. :) A legnagyobb érték: 534.116 FPS Ez jó vagy rossz? szerk. Most a legnagyobb: 2287.991 Mi is ez?
barii KiberLovagbenne van az előző kiadásban. benne van az rc-ben. az ubuntusok küldik be a legkevesebb kernel szintu javitást. szóval.....
jani1701 LaccyHa leteszed kicsibe akkor meg még több, de ezt úgy szokták, hogy szabadon tisztán előtérbe helyezett ablakkal mérik...
Djibouti 8.08 kiwi van a gépemen. Lehet frissíteni egyszerűen 9.04-re? Nem baj, hogy kimaradt egy "lépcsőfok"? :)
Guntherswarchzhaffenstrassen DjiboutiElvileg nem lehet kihagyni egyet. Pl aki 8.10es ubiról akar váltani, annak is az összes frissítést le kell szednie és csak a legújabb frissítéskezelővel megy az is.
Djibouti GuntherswarchzhaffenstrassenKösz! Akkor nem fogok vele tökölni. Viszlát Hardy! Legfeljebb visszajöhetsz. :D
jani1701 KrayHúúú ez nagyon jó hír, mert én is evvel a karival szenvedek. Majd megnézem... (amúgy a hangról még én tettem fel anno egy topikot, hogyan kell megcsinálni)
torokati44 bariiEz így szép és jó, csak nekem nincs ennyi fölös partícionálatlen területem, de még partíciókon sincs ennyi üres hely - kábé tele a gép. Így nehéz laza 10 gigákat lementeni...
Tyson Hello sokan mondjátok hogy frissítés helyett inkább teljesen újrarakjátok mivel már régóta rajta van. Én csak azt szeretném kérdezni ha vki (én :) ) csak pár hete rakta fel az ubit akkor annak gondolom még jobban megéri frissíteni. Bocs ha hülyeséget kérdek de én csak most tértem át linuxra és még csak ismerkedés szinten vagyok
DcNdrew TysonSzerintem tökmindegy. Én nem szeretem kivárni a frissítéssel elbarmolt időt, nekem tovább tart, mint egy reinstall. Plusz fél év alatt olyan szinten szétberhelem a rendszert, hogy egészségesebbnek érzek egy újat feltenni. :)
jani1701 ChronosÉn azt nem tudom, hogy pl. tracker meg tomboy és még pár cucc le van törölve nekem most. Ha verziót frissítek akkor azokat miért erőlteti megint rám? :S
sosi81 slythugÉn már háromszor rendeltem cd-t. De egy se ért ide :( Bocs az offért de ez már kikívánkozott belőlem!
sosi81 mogyiAzt elismerem, hogy nem anyanyelvi szinten beszélem az angolt, de azt a néhány rublikát helyesen töltöttem ki. Most újra megpróbálom, hátha...:D