Emlékszem amikor megjelent a 8.10. A bétát még nem mertem élesben kipróbálni, és amikor kijött sem volt sok pozitív visszajelzés, sőt: "utolsó vacsora", apokalipszis, inkább mást használok mint ubuntut... Az én részemről ezt rossz volt hallgatni, még ha egyet is értettem vele. Akkor még az LTS-t használtam, nagyon stabilra sikeredett, ugyh. nálam eddig az egyik legjobban futó ubuntu volt, egyáltalán nem gondoltam váltásra. Ennek ellenére sokan egyből frissítettek, aztán meg nagy hőbörgés volt, ha nem működött valami. Hiába mondták hogy a rendszer nem kiforrott, kell még még néhány hónap, és javítják a hibákat stb.. Szóval rendeltem egy CD-t, és mire megjött, rá néhány hétre már frissítettem és volt még vele néhány gond de aztán megszűntek, és működött. Azóta is 8.10 fut, szerintem mára ugyan olyan jó, mint régen a 8.04.
A 9.04 -el kicsit más a helyzet. Először Virtualboxban tettem fel, aztán élesben is kipróbáltam, bár eddig csak KDE-vel, nagyon jól működik, úgyhogy fent is hagytam. Egy visszatérő hibaüzenetet kapok a Kopetenél, de ha újra látom megjegyzem, biztos jelentették már. A fórum hozzászólásaiból is úgy látom hogy nagyjából a beta is rendben van, szóval ha már az elején sikerült ezt elérni, akkor a frissítések során még jobb eredményt érnek majd el, mint eddig.
Mit gondoltok?