Távsegítséget kérek, de ha van valaki hozzáértő Miskolcról, személyesen is segíthetne. Maximálisan elégedett vagyok az Ubuntu-val (8.04) az otthoni gépemen fut "második" operációs rendszerként. DE: Egy kis magán boltban hálózatba kellene kapcsolni 3 gépet. Tehát, 1) a dolognak élesben kell mennie, nem próbálkozás-képpen. Emiatt nem merek bele vágni. 2) Itthon kipróbáltam: a két számlázó program is fut a gépen. DE !! És ez a legnagyobb gondom: - a winXP-be C-re telepített progi szépen fut, csak meg kellett találni. - Még úgy is fut, ha az egész mappát "simán" átmásolom olyan gépre, amin csak Ubuntu van (vine- emulátorral) Viszont, frissen települni nem hajlandó (akkor sem ha van vine-emulátor) Márpedig, a számlázó program nélkül az átállás nem megy. Biztosan van valami megoldás. Én ehhez kezdő vagyok. Tud valaki segíteni? ELŐRE IS KÖSZÖNÖM Ha igen: e-mail: pokolgepesz@yahoo.com

Lehet tudni a számlázóprogram nevét? Azt hogy nem települ kifejtenéd? (csak megjegyzem: http://www.tavugyvitel.hu/ )

Ennyivel később: 13 év