Sziasztok, a 9.04 beharangozójában ezt olvastam: "Friss csomagok Mint minden új kiadásnál, ezúttal is rengeteg friss és új csomag jelent meg az Ubuntu fejlesztői ágának tárolóiban. Ez nem csak a már meglévő csomagok új verzióit jelenti, hanem sok új alkalmazás megjelenését is." Hol tudom megnézni, hogy mik ezek az új alkalmazások? Van ezekről valami leírás valahol? Köszi D

Itt találhatsz néhány újdonságot: http://www.ubuntu.com/getubuntu/releasenotes/904overview

kokendyKöszi, de itt a 9.04 újdonságai vannak. Én arra gondoltam, hogy van-e valahol valami lista, hogy milyen új programok kerültek be a tárolókba, vagy mely programoknak lettek új verziói. Erről tud valaki valamit? köszi

torosÉn is használnám, ha beengedne. De folyton Bad Request hibát kapok... :(

donlkj@yahoo.comAzt hiszem konkrét listára gondolsz hogy mik frissültek. Ilyen szerintem nincs (de lehet tévedek), ha valamiből meg akarod keresni hogy melyik verzió érhető el a Jaunty-ban, akkor packages.ubuntu.com .

donlkj@yahoo.comA kérdés egyértelmű (legalábbis számomra), csak sajnos én sem tudok olyan listát, ahol ezek össze lennének szedve. Most jut eszembe még az Eucalyptus nevű Cloud Computing szervező cucc, bár ez ugye az otthoni usereket nem igazán érinti.

berciXcoreA Gwibber nekem péntek este frissült, esetleg egy próbát megér, hátha pont azt javították...

• [törölve]

donlkj@yahoo.comA kérdésed egyértelmű, de szerintem annyi program szokott lenni a tárolókban, és szerintem kiadásról kiadásra is bővül a választék, hogy szinte lehetetlenség listát csinálni róla (vannak ráadásul olyanok, amiket már nem fejlesztik aktívan még is megtalálhatók, pl. XMMS). Én a játékokkal vagyok így, még mostanában is fedezek fel apró, de szórakozató játékokat GNU/Linux-ra.

• [törölve]

torosHa már twitter kliens, akkor a Kubuntu-ban benne lesz a Choqok. Ezt pedig én használom. :)

UlyssesAz új Kubuntu-ban már a kde4 lesz az alapértelmezett? Vagy még a 3-as kde-vel jön ki az alap telepítő készlet?

32 bitesen több mint 50 000 64 bitesen több mit 30 200 csomag van a tárólókban, ne kívánd, hogy begépeljem, mert nincs annyi alkohol a világon

berciXcoreKöszi a gyors választ ! Nem tudtam. Jó rég nem telepítettem már ilyet ... :S

Thx, mindenkinek! Arra gondoltam, hogy esetleg van egy időpecsét ami mutatja, hogy mikor frissült az a program utoljára, esetleg egy flag ami azt mutatja, hogy "new". De ha nincs, hát nincs... Majd kutatgatok.