lexmarko lexmarkoMég nem a beharangozott utód, de egy upgradelt Uhu azért elérhető innen az UBK-s srácoktól KDE alapon. A rövid fórumhír pedig itt. Lehet nosztalgiázni :)
bika21 lexmarkoSziasztok én tegnap este még leszedtem és live módban ki is próbáltam. Ahogy nézegetem jó és ha igy folytassák akkor szerintem jó kis rendszer lesz belőle. Csak így tovább FIÚK!!! Személy szerint nekem volt ill észrevettem egykét hibát ami remélem majd a közeljövőben majd javulni fog. 1.) Nvidiás kártyámat támogatása (igaz live módban nem próbáltam meg feltelepíteni Snptikból) 2.) A 5.1 hangkártyám támogatottsága amit live módban a uhu hangrendszere nem látott így ezt se tudtam letesztelni. 3.) Nekem a kde felöletett lassabb volt mint a gnome felültet igaz a gépem adatai a következőek : 3GB INTEL processzor 2 GB KINSTON MEMORIA ( 1-1db DRR) 512 Nvidia En 8400 silent videó kártya C-media 5.1 3867 hang kártya 30 GB Maxtor winchester Összességében: Ahogy tegnap a live módban teszteltem a rendszert jó és nagyon remélem hogy ettől csak jobb lesz s a közeljövőben a Uhu linux irány igény megnő. Igaz én most ezt a Kiwi linux alól írom ami 12.08 -as. De Ha kijön a Uhu Linux frissebb kiadása akkor azt is megnézem hogy milyen .
lexmarko lexmarkoMa újabb snapshottal jelentkeztek au UBK-s fiúk. Az új isok letölthetők KDE és MATE felülettel. A rövid bejelentés itt .
bika21 nightwalkerrendben azt mondják hogy live módban nincs gnome 3 :( ! Én még azé nem teszem fel élesbe hogy valóban megtudjam vanne benne !
Kendek bika21Akkor csak nézd meg a tárolóját, mert ha benne vannak a csomagjai, akkor nyilván fel is lehet telepíteni. Már persze ha nem hiszel a többieknek.
bika21 nightwalkerLive módban megnéztem a tárolóban a gnome felületet fel is telepítettem telepítés után ki jelentkeztem s ahol a belépési adatokat kell megadni ott a hol a felületeket. Lehet kiválasztani hogy milyen felületet töltődjön be sajnos ott nem szerepelt a gnome 3 pedig feltelepítettem lehet azé nem láttam mert live módban voltam ?
aliengod Virtualbox alatt megy a live mód,usb-ről nem indul nálam. Próbáltam unetbootin-en ubuntu és windowsról is. Nem bootol be. Van valakinek valami ötlete hogy tegyem usb-re hogy el is induljon?
v1rus aliengodisohybrid /ahol/a/fajl_van.iso Ha kicsit megnézegeted a parancs help-jét még többet is megtudhatsz. Ezután pendrive-ra dd-vel kiírva mennie kellene.
Kimarite a mesterMár megígértem nekik, hogy regisztrálok :) ... te meg mit konfigurálod át az aláírásom, nincs jobb dolgod?