lexmarko lexmarkoMa újabb snapshottal jelentkeztek au UBK-s fiúk. Az új isok letölthetők KDE és MATE felülettel. A rövid bejelentés itt .
Kimarite a mesterMár megígértem nekik, hogy regisztrálok :) ... te meg mit konfigurálod át az aláírásom, nincs jobb dolgod?
Kimarite akaEngem nem zavar, hogy allegorikusan hasonlít az enyémre, csak gyanús. (pont) http://www.urbandictionary.com/define.php?term=linux
bika21 A uhulinuxt használóknak a uhulinux egy csoportja létrehozott egy weboldalt ami a következő www.ubk.hu (Uhu Barati Köre)
egy.jatekos nightwalker+19 Jól kinőtte a cd korszakját,bár én az 1.1-es verziót használtam kb.4 hétig.
nightwalker egy.jatekosÉn is azzal kezdtem. Szerintem, itt sokan vagyunk, akik uhu-val kezdték a linuxszozást.
Rev-Raptor Sziasztok!!! A Nevéből ítélve LTS a legújabb Ubuntura épül?? Ahogy nézzem újabb kernel és Gnome van benne!
Rev-Raptor nightwalkerAkkor mihez van köze mivel Aptot használ akkor Debian lesz !! Gondolom nem találtak ki egy vadi új Linux Disztribúciót??
ariszlo Rev-RaptorAz apt az csak egy csomagkezelő. A PCLinuxOS is aptot használ, ráadásul rpm csomagokhoz! Az UHU nem a Debianon alapul, csak a csomagkezelőjét használja. A csomagjait viszont már nem.
Bobbah csucsuPróbáld dd-vel! Ez csak egy példa, az *.iso nevét természetesen meg kell változtatni és az sdb is változó lehet: dd if=debian-7.5.0-i386-kde-CD-1.iso of=/dev/sdb bs=4k