venturaNálam az volt, hogy felraktam. Aztán elkezdtem konfigurálni az egyes részeit, hova kerüljön ez meg az, semmi komoly ilyen dolgok. Aztán gondoltam hadd legyen szebb és átváltottam arra a módra, hogy 3D gyorsítással szép animációkat is tudjak nézni. Ekkor nem jelent meg a dock...mind1 gondoltam visszaváltottam. Majd elkezdett minden egyre rosszabbul működni, ezért gondoltam az lesz a legjobb, ha letörlöm. A törlés után bármit is csináltam a gnome már nem volt a régi, lassabb lett. Szakadozott, és akadt is sokszor. Oké, no para akkor KDE. Hát kemény két napig bírta, aztán behalt a KDE miután felraktam az új ati drivert a HD2400-as kártyámhoz. Azóta nem indul el a linux, kénytelen voltam visszatérni XP-hez. =(
Most már csak az a bajom, hogy nem tudok néhány adatot lementeni a linuxomról, mivel a többi liveCD-vel nem férek hozzá a partícióhoz...érdekes eset.
Valószínűleg én csináltam valamit rosszúl. A Jaunty nem akart jól működni, és az új driver is biztosan rossz ötlet volt. Sztem inkább visszatérek Hardyhoz, mert az talán jó lesz majd.
Nem jó, ha az ember telhetetlen ugye? ;)