Üdvözöljük az ubuntu.hu oldalán

Itt megtalálhatja a rendszerrel, illetve a nyílt forráskódú alkalmazásokkal kapcsolatos információkat, érdekességeket. Csatlakozzon a beszélgetésekhez, blogoljon, segítse Ön is a közösséget. Jó fórumozást kívánunk!
Hírek, események

Megjelent az Ubuntu 9.04

Letöltés

Sajtóközlemények

Információk

Kapcsolódó események

További változatok letöltése

Kubuntu Xubuntu

Hozzászólások (156)

A hozzászólások nem engedélyezettek ennél a cikknél

hurrá!! Igazi szülinapi ajándék!! :)

Hi! Nálam már frissül a gépezet. Ha végeztem maradok, torrentezni! :)

Nagyon leterhelt minden szerver, ez is sajnos :) De nembaj had vigyék, a .comos szerver 10 gigabiten van külföldön, és az is belassult. :) Én holnap töltöm, és cserélem is, a többiekhez képest a 8.10 hez képest ebbe sok a külső változtatás, minden jót, kellemes töltögetést !

Ami a Kiadási megjegyzésekben fel vannak sorolva hibák, attól függetlenül lehet bátran erre frissíteni ?

lehet hülyeséget kérdezek, de ebbe már benne van a magyar nyelv is, vagy ez még csak angol?

Hali! Szerintetek létezik valamerre hivatalos torrent a Netbook változathoz? Egyébként üdv mindenkinek - pár perce reigsztráltam :)

Csak nálam marad minden hozzászólás "új", annak ellenére, hogy elolvasom?

nagyzoli/ telepítés után kell kiválasztani és esetleg letölteni a hozzá szükséges nyelvi lokalizációs fájlokat. (8.04 esetében ez volt nekem)

ricsi-pontazIgen, mert csak azután tűnik el, hogy másik lapra mész az ubuntu.hu-n belül és utána visszatérsz ide. (Persze mindezt ugyanabban a böngészőablakban elvégezve.)

ricsi-pontazSry, nálam is forcsa dolgok jelentkeznek az oldallal kapcsolatban. Mégegyszer elnézést! :\

meg mondaná valaki meik a iso lemez kép fájl, keresem de nem találom