Eddig problémám az volt, hogy nem tudtam Ubit használni (PC-n) mivel a Lan-t egy másik gép lefoglalja, így nekem csak az USB maradt. XP-n és Vistán sőt még Sevenen is telepítenem kellett, hogy használni tudtam, de eddig Ubuntu még csak fel se ismerte. Tettem 1 próbát ezzel a verzióval is, fél év szünet után (PC-n). Meglepődésemre 1ből ment, minta beépített adapter lenne. Végre tudom a PC-men is használni =) Gratula, szépen fejlődik a rendszer. =)

Örülünk neki. Aztán talán próbálj meg emberi módon beszélni. Ez nem chat itt senki sem sértődik meg azért ha kiírod a szavakat. A tartalomról nem szólok.

karmesterHát nem tudom mi bajod ezzel a hsz-el, valaki örül egy sikernek és kiírta magából. Ettől százszor "nem emberibb" írások is vannak. Többször átolvasva semmi bajom a hsz-el. Ne, hogy már csak diplomával lehessen ide írni?! :-)

GorkhaanMi baj van az "ubi"-val, a Windows-t is irjak roviden win-nek. Hmmm, hazamegyek eszek is egy kis ubisalit ;)

lacirtaAz milyen jó is ilyenkor... :) Jó pirospaprikásan, borsosan, egy kis hideg sülthússal... elnézést, azt hiszem, elmentem offtopicba...

Ennyivel később: 13 év