Sziasztok, a napokban vettem észre, hogy bizonyos oldalak és online applikációk a Chrome-ban jobban futnak mint a Chromiumban. Egészen mostanáig nem nagyon használtam Chromot a napokban kezdtem el miután egyik ismerősöm felhívta a figyelmemet erre. Az egész onnan indult, hogy egy honlap tulajdonos megkereste a cégünket, hogy a honlapját nem indexeli a Google. Mint kiderült egy rejtett szöveget helyezett el a honlapon. Ezért természetesen büntetés járt ez volt az oka a ki indexelésnek. Itt jön be a különbség a két böngésző között: míg a Chrome-ban látszott a rejtett szöveg (és a Firefoxban is) addig a Chromiumban nem. Egy másik eset a Google Map Makernel volt: a Chrome-ban hiba nélkül fútt, a Chromiumban néha másodpercekig "lefagy". Az lenne a kérdésem, hogy másnak van-e ilyen tapasztalata? Illetve hogy tudnám azt megoldani, hogy a Chromiumban ezek a hibák ne legyenek? Köszönöm előre is a válaszokat, Árpád
Chromium vs Chrome különbégek - tapasztalatok
Sokat segít ha időként ránézel erre: "Eszközök -> Böngészés adatainak törlése... " - Gyorsítótár ürítése - Cookie-k, valamint egyéb plug-in- és webhelyadatok törlése Ezzel sok probléma megszokott oldódni nálam, egyes weboldalaknál, ha épp valami szokatlant tapasztalok. Bár nem biztos, hogy megoldja a gondjaid. Illetve érdemes friss stabil verziót használni.
nortaiKöszi a tippet, de a cégnél minden böngészőben a "Böngészési adatok törlése" minden munkanap után megtörténik. Árpád
Ennyivel később: 11 év
administrator lezárta a témát.