d.r.i.sudo rm /var/lib/apt/lists/* -vf sudo apt-get update Erre mit mond?

rapfenNem emlékszem pontosan, de továbbra is a steam-re írt ki valamit. Meg eltávolított mindent /var/lib/apt/lists/* -ből, kivéve a mappákat. Systemback-kel csináltam egy visszaállítást (utána fordultam a közösséghez), tehát marad az eredeti hibaüzenet. Futtassam le megint?

d.r.i.??? Nem az a kérdés te mire emlékszel, hanem mi volt a pontos válasz. Hátha olyat ír ki, amivel el lehet indulni, akkor közelebb kerülsz a megoldáshoz. Tehát először törölted a nevezett mappa tartalmát, majd visszaállítottad a Systemback-kel, utána kérdeztél. :-) Szóval most mit mond a rendszer?

rapfenMivel visszaállítottam a tegnapi állást, amit dobott terminálba, az elveszett. Marad az eredeti hibaüzenet update után: Csomaglisták olvasása... Hiba! E: Encountered a section with no Package: header E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/repo.steampowered.com_steam_dists_precise_steam_i18n_Translation-en E: A csomaglisták vagy az állapotfájl nem dolgozhatók fel vagy nem nyithatók meg.

d.r.i. sudo rm /var/lib/apt/lists/repo.steampowered.com_steam_dists_precise_steam_i18n_Translation-en aztán update Erre mi a pontos válasz?

rapfenCsomaglisták olvasása... Hiba! E: Encountered a section with no Package: header E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/repo.steampowered.com_steam_dists_precise_steam_i18n_Translation-hu E: A csomaglisták vagy az állapotfájl nem dolgozhatók fel vagy nem nyithatók meg. Már törlöm is...

d.r.i.Ez most mire volt a válasz? Ugye először a törlő parancsot futtattad, majd az updatet?

rapfenCsomaglisták olvasása... Hiba! E: Encountered a section with no Package: header E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/repo.steampowered.com_steam_dists_precise_steam_i18n_Translation-hu%5fHU E: A csomaglisták vagy az állapotfájl nem dolgozhatók fel vagy nem nyithatók meg. Töröljek??? Mert menteni nem mentettem az előző fájlokat....

d.r.i.A pastebinre mindent inkább, http://pastebin.ubuntu.com/ sudo rm /var/lib/apt/lists/* -vf majd ha lefutott és nincs hiba: sudo apt-get update

d.r.i.(Nem játszhatnánk teljes kimenetekkel? Parancs és kimenete is valamelyik Patebinre...)

rapfenMost nem volt hibajelzés, az update és upgrade gond nélkül lement. Köszönöm! :))

Ennyivel később: 7 év