Manjaróra Systemback telepítése
ububoxVégül arra a döntésre jutottam, hogy ubuntut visszateszem inkább. Manjaro-t csak próba képpen tettem fel,mert láttam hogy sok embernek tetszik és kipróbáltam,de bevallom nekem nem tettszet jobban mint a lubuntu. Azthiszem maradok a lubuntunál. Eddig az összes linux distró közül a lubuntu volt a legjobb(nekem). Köszönöm mindenki válaszát! :D
gyoomMost viccelsz, de nagyon könnyen előfordulhat, hogy egyszer csak tényleg ki kell dobni az ablakon – meghibásodás miatt... És akkor sírhatsz, átkozódhatsz az adatok miatt, de senki sem fogja neked visszahozni neked, még a Kürt és a többi adatmentő sem. És ha megy a levesbe, egyszerre 1000GB megy. Épp ezért nincs értelme (szerintem) a nagy SSD után történő vágyakozásnak, tökéletesen megfelelnek a kisebbek is. És ha már menteni kell (rendszeresen!), akkor még jobb is, ha a nem feltétlen szükséges fájlok nem foglalják a helyet, ergo megint csak nem szükséges a nagy tárhely.
trt"És akkor sírhatsz, átkozódhatsz az adatok miatt, de senki sem fogja neked visszahozni neked" De én fogom majd visszahozni,googledriveon is van,megan is és a dropboxon is a fontosabbak+ pendrive külső hdd-n,újra írható lemezen és kb ennyi. Ennyi még elég is szerintem. Olyan adatok vannak rajta amik nem kellenek mindig(fenn vannak a felhőben),de ha épp kell akkor jó ha rajta van az ssdn. Nem fogok azért még egy ideig venni ssdt. Majd esetleg ha elromlik.