Amikor belépek a frissítéskezelőbe, azt írja, hogy a tárolóinformációk elérése meghiúsult. Ellenőrizze az internetkapcsolatát. Pedig közbe csatlakozva vagyok az internethez? Mi lehet az oka?

Tadam001A többi hibád (másik topik) meg azt jelzi, hogy a csomagkezelés zátonyra futott. Előbb azt kellene orvosolni.

lev258Arra mi a megoldás? Amúgy úgy sejtem azt szúrhattam el,hogy amikor a Wine-t telepítettem, azt hittem lefagyott,ezért kiléptem belőle.

Tadam001A Wine-os hibád (ha nem volt előzménye), ugyancsak a csomagkezelésre panaszkodik. Erre mit válaszol a rendszer (?): sudo apt-get install -f És erre: sudo dpkg --configure -a

lev258https://kepkuldes.com/image/9qsbjY Ezt válaszolja az első parancsra.

Tadam001sudo apt-get purge spr Nem tudom, mi ez az spr, de nálam ilyen csomag nem is létezik.

lev258lefuttattam ezt a parancsot, jelzi is hogy eltávolította az spr csomagot, de a frissítéskezelő továbbra is meghiúsultnak jelzi a telepítést.

Tadam001A Google Earth tárolója kavar be, mert hiányzik az aláírókulcsa. Az hogyan került a rendszeredre? Ha egy leírást követtél, akkor jó lenne tudni, hogy melyiket.

meskobalazsLetöltöttem a Google Earth-t a hivatalos oldaláról, és a fájl társítva a szoftvertelepítővel, felment a rendszerre.

Ennyivel később: egy év