Azt vettem észre, hogy a Windows XP service packkal bevezetett "előugró ablakok blokkolása" igaz megoldotta egyenlőre a popup ablakok blokkolását, ez hálistennek a jelenleg általam használt ubiban is benne van pontosabban a Firefox böngészőben, de rájöttek a weboldalt üzemeltető cégek, hogy ezt mindenki blokkolja ezért úgy programozták a reklámokat, hogy azok a weboldalon belül jelenik meg, tehát nem külön ablakot dob fel, hanem amikor megnyitok egy oldalt akkor egy reklám jelenik meg és ezt elég nehéz sokszor bezárni, viszont engem rohadtul idegesít és rettentően zavaró. Erre milyen megoldás van mert biztos van rá valami csak én még nem tudok róla. A 2.0.0.4-es van fent. Ki mit javasol. Üdv
Idegesítő ablakok!!!
Én az adblock plus nevű firefox kiegészítést használom, innen letöltheted: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 Remélem segít!
Azt hiszem ebbe a témába fér be leginkább az az apró kis bosszantó jelenség, hogy beryl-t futtatva a megnyíló új ablakok (csatolás e-mailnél, synapticban a frissítő ablak) mindig az aktuális mögött jelenik meg, s csak kattintva az aktuális ablakra jön elő, vagy tálcán kell keresgélni. Elmondaná valaki, hogy ezt mivel lehet orvosolni? Mert elég sokat babráltam, de sajnos nem sikerült ... köszönöm előre is! Zoli
FrigyesKöszi. Már fel is tettem, remélem jó lesz, csak nehogy erre is kitaláljanak valamit, (remélem ennyire nem kvalifikáltak a programozók, hogy erre is kitaláljanak valamit). Köszi még egyszer.
g_zoliOtt rontottad el hogy a beryl-ben van egy olyan beáálítás rész ahol lehett állítani a texturák minőségét. Na ha ezt extrémre álítod akkor ez a jelenség történik. elég ha csak Magasra állítod különbség nem lesz de az ablakok érdekes módon rendesn fogna megnyílni. Nekem is volt egy pár napom mire rájöttem ;) Bár a Compiz Fusion már lehet nem lesz ilyen :D