Én kaptam hideget-meleget is :D.
Először a negatívum:
-Nem hajlandó menni a HP LaserJet M1120n multifunkciós hálózati lézernyomtatóm. 8.10 alatt simán ment, 9.04 alatt meg se nyekken. Valami "foomatic-rip failed" hibára hivatkozik. Ugyan ez van USB-n, és hálózaton egyaránt, ami azért elég bosszantó...
-Intel VGA elég lassú, de a "greedy" opció megoldja, így erre nem panaszkodhatok.
-A skype, ha telefonálok, időnként 100%-os proci használat mellett eldobja az agyát. Gondolom előbb-utóbb javítják (Ha a hiba a skype-ban van, akkor inkább utóbb :D).
-Néha érthetetlen, hogy az új értesítési rendszer van, hogy két üzenetet jelenít meg egymás alatt, ha egyszerre jönnek fel, néha viszont csak az egyik jön fel, majd miután eltűnt, azonnal a másik. Nem tudom, hogy ezt mi alapján dönti el, de végül is nekem mindegy.
-Asus Eee Pc 901-en a Wi-Fi még mindig nem megy out-of-the-box
A jó oldala viszont:
-A boot tényleg sokkal gyorsabb lett, meg maga a rendszer is.
-Ext4-el valamivel gyorsabb, gondom még nem volt vele (bár amin a fontos adatok vannak, az még mindig ext3)
-Asus Eee Pc 901-esen hosszabb üzemidőm van, igaz, előtte kicsit meg kell piszkálni a lelki világát, de utána egy két kisebb hibát leszámítva tökéletes (Majd lehet, hogy csinálok róla blogot, ha lesz rá iőm...).
-Az Ati kártyám is sokkal jobban megy (igaz, pont most cseréltem le egy Nvidiára :D).