Az egyik legkedvesebb, igen gyakran használt programom volt eddig a "Sztakker". A 9.04-re azonban ez nem telepíthető. Jó lenne, ha a 9.04-es szótárprogramját használhatnám helyette. Azt viszont sajnos képtelen vagyok úgy beállítani, hogy Angol-Magyar szótárként használhassam. Kérem, segítsen nekem Valamelyikőtök! Előre is hálásan megköszönöm. -- Üdv.: baloghp

Az oldalon levő Jaunty letöltés se működik? http://www.pixelfactory.hu/zsolti/sztakker/

berciXcoreNagyon szépen köszönöm a tippet! Letöltöttem. Azonnal kipróbálom. Bocsánat, de nem ismertem az általad megjelölt letöltési lehetőséget. Üdvözlettel, baloghp

baloghpIsmételten, és igen hálásan köszönöm a segítséget. Kedvenc szótár kereső programon ragyogóan működik. -- Üdvözlettel, baloghp

Ennyivel később: 3 hónap

baloghpSZTAKKER 0,5 nem fordít. Telepítés után használtam, működött. Kb 2 hét múlva "nincs találat"-ot jelent a fordításkor. Lehet javítani rajta? Előre is köszönöm!

• Lali válaszolt erre.

reovicsHello én csak azt javaslom, hogy inkább használd a dicfor-t (német-magyar szerintem hibátlan és majdnem hozza a gib szintet) (angolt nem tom). Viszont a sztakkerben (megint csak német-magyar) elég nagyot csalodtam egyebkent probáld ujratelepiteni......

LaliÚjratelepítés után "visszajött a sztakker"! Valószínűleg a Linux automatikus frissítés állított el valamit. (kár) Köszönöm a segítséget! (Ha van jobb fordítója valakinek szóljon...)

Ennyivel később: 13 év