kukimukiTehát, amink eddig van:
D.R.I.: "Írok nektek pár tucat cd-t vagy dvd-t olyan formában ahogy nektek jó, majd vedd fel velem a kapcsolat privátban."
efsanyi: "Sajnos a szervezésben nem tudok részt venni, mert erősen időhiányban szenvedek, de ott vagyok én is + a haverom + az öcsém + gépek (asztali+lapos+autó+ valamicske cash)."
Batou: "Hy engem is érdekelne ez a debreceni linuxos nap bár gépet nem tudok felajánlani (db környékén lakok és körülményes a beszállítás) ellenben minden másban szívesen segítek!"
atari: "Sziasztok! Bár én csak egy hetes Ubuntu-s vagyok, de szívesen segítek amiben tudok. Akár gépeket szállítani, de egy régi notebook-ot is felajánlok (P1, 64M) bár nem tudom azon megy-e az ubi. (Hétvégén kipróbálom)"
kukimuki: "Én mint írtam,a gépemet fel tudom ajánlani a rendezvény idejére,persze úgy,hogy vigyázunk minden elhozott gépre,de hát ez értelemszerű!"
Verona007: Jópár helyen kifejtem, 3 gép, szervezés, idő, és majd némi pénz. Hely ügyben kérdezősködök, a Medgyessy-t megkérdeztem, lásd fentebb.
T_Chris (aka Beginner): szervező, és a saját gépét is felajánlotta. Helyet is próbál szerezni.
(Gépekkel el leszünk látva, úgy érzem. Szálítás is lesz. A hely a nagyobb kérdés.)
MaDdoc: "Én szívesen segítek, amiben tudok. Hétköznaponként délután 2 és 4 között érek rá kb pénteken viszont egész nap. Hétvégén is ráérek, csak akkor kicsit nehezebb a bejutás/hazajutás Debrecenből."
wix: "Ha az időm engedi szivesen elmennék és klubbot is jó ötletnek tartom!"
CeRkoF: "(Debreceni összejövetel) Ha jó időpontra esik akkor én is"
Turul16: Ha gyakrabban nézné a fórumot, akkor ő a UnixLab-on keresztül segíthetne. Ő ajánlotta fel a sörözés/megbeszélés-t. Amit így elnézve az embereket, lassan össze is hozhatunk.
Szóval, a sörözés/megbeszélés-ből lassan kellene időpont, ezért főleg a felsorolt emberek írják meg, az elkövetkezendő 2 hétben nekik mikor jó. (Melyik nap, mettől-meddig), és a helyre is kérek ötletet. (Lehet a Linux Klub helyszíne is:) )
Olyanokkal együtt, akik eljönnek segítőnek (akár csak pár órára is), vagy akik csak egy kis anyagi hozzájárulást tennének, azokkal együtt kellene 30-40 közötti létszámban lennünk.
Ugyanis ha végre összeülne a csapat, talán még bővülnénk is, amit mindenképp szeretnék, akkor sok mindent le lehetne fixálni, és eldönteni, elvégre a rendezvény legyen olyan, hogy a mi szánk ízének is megfeleljen. A nap programjai is itt dőlnek majd el, úgyhogy akinek ötlete van, vagy valamit ő maga szeretne megtartani, az is jöjjön! Aki csak eljönne, esetleg csak anyagilag szállna be, az szintén! És a legfontosabb: ÍRJATOK!!!!!!!
(Ráadásul az ubuntu.hu-t nem mindenki olvassa. És mivel ez nem ubuntu, hanem első sorban Linux nap, ezért más oldalakra is be lehet küldeni a felhívást. Vagy csak egy linket erre a témára. Vagy elmesélni más Linuxot használó ismerősnek.)
Én már elküldtem ide is: http://www.linuxempire.hu/viewtopic.php?f=8&t=1108