Verona007Akiket feltétlen várok a megbeszélésre:
D.R.I.; efsanyi; Batou; atari; kukimuki; T_Chris (aka Beginner); MaDdoc; wix; CeRkoF; Turul16
Kukimuki,T_Chris és már efsanyi is jelezte, hogy érne rá, a többiek még nem! És persze bárki jöhet, akit érdekel a megbeszélés, ki fogjuk ide írni az időpontot, nyílvános a dolog, nincs semmi titkolózás :) És remélem, addig még lesznek páran, akik tudnak segíteni a rendezvény szervezésében/támogatásában. Ja, és még valami! Ha valakinek van valahol ismerőse, ahonnan bármilyen támogatást (akár csak reklámot is) kaphatnánk, az nyugodtan megkérdezheti, nem kell ránk várni, mindössze az eredményről számoljon be itt. Egyet viszont nem engedek, és ezzel szerintem mindenki egyet ért: Semmilyen politikat párt/szervezet segítsége, egyetértése NEM KELL! Tényleg egyiké sem! Abból sose sül ki semmi jó, és nekünk itt, és a Linuxnak nem is kell, hogy köze legyen a politikához. Az az egyetlen dolog a pénzen kívül, ami egy jó emberből is bármikor gazembert faraghat. Nem kell az nekünk.
Viszont politikától független civil szervezetek (mittom én, a nagycsaládosok érdekképviselete, amit azért írok kisbetűvel, mert nem tudom, van-e ilyen) beszállhatnak.
Más:
Közben nekem is eszembe jutott egy ötlet, itt elolvasható: http://www.linuxempire.hu/viewtopic.php?p=14219#p14219
De mivel itt sok a kényelmes ember is, ezért be is másolom:
"Mivel ez a nap Linux Nap lesz, és nem Ubuntu nap (bár az ubuntu.hu-n folyik a szervezés), ezért innen is várom olyan emberek jelentkezését, akik Debreceniek, és bármilyen Linuxot használnak. Hogy milyen szinten az nem lényeg, csak az, hogy tudjanak beszélni róla ha kell, elmondani, mit szeretnek, nem szeretnek abban a disztróban, amit használnak. Meglehet, hogy rövid (2 perces) kis élménybeszámolók is fognak kelleni, de aki majd eljön a rendezvényre, az akár az utca emberének is beszélhet róla. (Ettől függetlenül a cél nem a hittérítés, hanem az, hogy az emberek egyáltalán tudjanak a Linuxról, minden fajta Linuxról és lássák, hogy van alternatíva.) Szóval aki ehhez kedvet érez magában, az írjon nyugodtan ide, de még jobb, ha ide: http://ubuntu.hu/node/10536
Ha olyan lesz a hely, ahogy szeretnénk, akkor lesznek kis standok is egy-egy Linux disztrónak, tehát olyan expo hangulatot szeretnék csinálni. Ha épp valamelyik disztró képviselete úgy dönt, arra a napra el is küldhetnek valakit maguk közül, aki "hivatalosan" is képviseli az adott disztrót. Írjatok bátran!"
FRISS!!! FRISS!!!
Szóval, úgy tűnik, a megbeszélés a jövő héten lesz, június 12-13-14 (p-szo-v). Valamelyik nap ezek közül, mindenki, aki még nem tette meg, írja meg, hogy ér rá ezeken a napokon, így eldől, konkrétan melyik nap lesz az. Helyszín a Békás-tó, ha jó idő lesz, ha nem, akkor majd valahol találkozunk, és eldöntjük, hova menjünk megbeszélésre. Napot és időtartamot is írjatok! Aki még nem írt, az mostmár tényleg írjon, remélem nem az lesz, hogy bizonyos embereknek csak a szája jár! (Főleg, hogy néha még én kapok kritikát, mert valamit akarok csinálni.) Úgyhogy legalább egy kis szabadidőt tegyetek félre, több, mint egy héttel előre szóltam, nem érheti szó a ház elejét! Itt az idő, meg lehet mutatni, mennyire szeretitek a Linuxot!
Egyébként nem lehetne valamit tenni, hogy ez a téma erre az egy hétre ne süllyedjen el? Szerkesztők? Toros? Csak mert nem szeretném, ha valaki azért csúszna le, mert nem vette észre ezt a témát.