Békásmegyeri hév vonalán a kijelzőket kiszolgáló gépen is linux megy, Egyszer fél napig egy szép gnome desktop volt látható egy túlméretezett firefox ikonnal.

• [törölve]

pewieKezdőoldal értelemszerűen a sulis főoldal :]

Spar pénztárgép pihenő állapotban kiírta: Powered by Linux...

Meglepődésemre, egyre több ismerősömnél látok (sajnos még mindig windowst), de ubuntus témával. Nem baj , én betöltöm a pap szerepét =)

A szlovákiai vasút jegypénztárainál a jegy árusító nénikék Red hat Linuxot használnak.

nferencTán nálunk nem is annyira nyűglődik a vasút. A MÁV persze azt sem tudja mi fán terem a Linux, vagy egyáltalán a menetrend:S! (No ennyit trolkodtam, többet nem fogok, de hát tényleg lehetne már kezdeni ezzel a mamut céggel!)

kalo_robiinkább tenne fel ubuntut, s egyel több ember dolgozhatna abból a pénzből!

• Oli válaszolt erre.

winetuRégebben Google barátom talált egy képet, amin egy hiperszuper targonca kompjúterén futott Linux. Nemtom fake volt-e. :)

OliHa jól tom a Linux erre nagyon alkalmas, amolyan beszélő internetező kenyérpirítók szelleme, vagy is baromira portolható.

• zlt válaszolt erre.

pewieMég akár erre is jó.:D http://laughingsquid.com/sudo-make-me-a-sandwich-robot-inspired-by-a-xkcd-comic/

A csíkszeredai Sapientia egyetemen láttam a múlt év ősszel a bejáratnál vagy kép gépet amin ubuntu futott, jól estek a meleg színek rajta :)

Ennyivel később: 6 nap

Én most találtam Kaposváron egy kocsma/kávézó zenegépén Linuxot.

MaartonIgen ilyet én is láttam. Általában az ilyen zenegépeken linux fut. (Láttam mikor bekapcsolták a gépet, és lőn csoda megjelent a pingvin.)

Debrecenben(meg gondolom Hajdú-bihar megyében)van Loki játék automata,na azt tudom hogy ubuntu 7.04 fut rajtuk!Meg a helyi járatú buszokon az információs monitorokon is valamilyen GNU/Linux futkorászik.

Ennyivel később: egy hónap
                  • [törölve]

Mezőkövesd - Zsóry Fürdő -> Pizzakert Asztali PC a pultnál: Ubuntu 9.04 (tudom, és láttam is, mivel egyik haverom telepítette :] )

Miskolcon a DVSZIK (vasgyári) iskolába Linux van a szerveren...

Ennyivel később: 9 nap
                    • [törölve]

dozsaÉn még csak Win 98/Me-set láttam :D