A szlovákiai vasút jegypénztárainál a jegy árusító nénikék Red hat Linuxot használnak.

nferencTán nálunk nem is annyira nyűglődik a vasút. A MÁV persze azt sem tudja mi fán terem a Linux, vagy egyáltalán a menetrend:S! (No ennyit trolkodtam, többet nem fogok, de hát tényleg lehetne már kezdeni ezzel a mamut céggel!)

kalo_robiinkább tenne fel ubuntut, s egyel több ember dolgozhatna abból a pénzből!

• Oli válaszolt erre.

winetuRégebben Google barátom talált egy képet, amin egy hiperszuper targonca kompjúterén futott Linux. Nemtom fake volt-e. :)

OliHa jól tom a Linux erre nagyon alkalmas, amolyan beszélő internetező kenyérpirítók szelleme, vagy is baromira portolható.

• zlt válaszolt erre.

pewieMég akár erre is jó.:D http://laughingsquid.com/sudo-make-me-a-sandwich-robot-inspired-by-a-xkcd-comic/

A csíkszeredai Sapientia egyetemen láttam a múlt év ősszel a bejáratnál vagy kép gépet amin ubuntu futott, jól estek a meleg színek rajta :)

Ennyivel később: 6 nap

Én most találtam Kaposváron egy kocsma/kávézó zenegépén Linuxot.

MaartonIgen ilyet én is láttam. Általában az ilyen zenegépeken linux fut. (Láttam mikor bekapcsolták a gépet, és lőn csoda megjelent a pingvin.)

Debrecenben(meg gondolom Hajdú-bihar megyében)van Loki játék automata,na azt tudom hogy ubuntu 7.04 fut rajtuk!Meg a helyi járatú buszokon az információs monitorokon is valamilyen GNU/Linux futkorászik.

Ennyivel később: egy hónap
                • [törölve]

Mezőkövesd - Zsóry Fürdő -> Pizzakert Asztali PC a pultnál: Ubuntu 9.04 (tudom, és láttam is, mivel egyik haverom telepítette :] )

Miskolcon a DVSZIK (vasgyári) iskolába Linux van a szerveren...

Ennyivel később: 9 nap
                  • [törölve]

dozsaÉn még csak Win 98/Me-set láttam :D

BackxideHa jól tudom, a kocsmai játék és zenegépeken 99% ban linux fut.

M0Rph3U5Az internet terem es a tanterem gepei osszekoltoztek azota egy helyre a tanterembe - ES MINDEN GEPEN UBUNTU VAN ;-) kezdetben Kiwi linux alapon indult a terem, ma magyarubi.hu futkoraszik a tanteremben. A regi internet-terem helyere kerultek a dolgozok gimnaziumanak kiszuperalt XP-s gepei - azokon egyelore meg nincs linux - Xubuntu-val probalkoztam, de keves a wincsester... 256RAM van... Kitalalom mi legyen - lehet, hogy UHU fog ramenni... alternativan az XP melle.

Ennyivel később: 8 nap

A bal oldalon a legalsó: http://www.mediamarkt.hu/termekek/hardver/netbook.html