Szia te a windows -os verziot akarad feltolni a ubira :D . Mertvan linuxos változata is . Nagyon jol játszhato lan és net -en is kiválo nyilt forásu játék . Download : http://treefort.icculus.org/armyops/armyops250-linux.run majd ha letöltöted akor terminál " sh armyops250-linux.run " és már fel is telepszik .

[törölve]és regelni kell az oldalukon: http://www.americasarmy.com/ Nekem is tetszik a game, nagyon jó és szerintem elég szép is.

budacsikKlántag vagyok a Hungarian Jarheads-nél. Eddig Microfossal gaméztam de jó lenne teljesen kihagyni a dologból. És a frissítések az én gondom pluszba jelenleg a 2.8.2.-es van. Ezért akartam a windowsos verziót felrakni. A linuxos is felfrissíthető?

RazerSzasz! Nem fog menni, ugyanis a 2.5-s az utolsó linuxra fejlesztett kliens oldali game, ergo nem fogsz tudni a wines klántagokkal nyomni. /Bár nem értem, de Linux servernek megcsinálták 2.8-t/ üdv szerk: Nem olvastam végig rendesen:))) Wine-s részhez nem értek. Bocsi!

• [törölve]

RazerAhogy akolege monta sajna ez az utolso 2.5 de ne csugedj edig nem volt olyan szerver amin ne tudtam volna játszani :D csak a punkbuster kelet firisteni azt bekapcsoltam és fel frisitete amikor csatlakozot a szervere és utána ami eltartot nekem kb 1 percig mig meg frisült de utána már tolhatam is :D

Az a tény, hogy kb15 servert tudtam elérni még nem lenne gond. De valamit elszúrhattam mivel marha lassú. Gondolom glx probléma lehet. Már megint atimodul. Fergeteges. De azért köszi a segítséget. Majd csak lesz egyszer normális videomeghajtóm vagy VGA-m. :D üdv Razer

RazerKonzolban nézted a glxgears-t? A lassúság miben nyilvánul meg? üdv

vodorNéztem. A glxgears szerint 2000-3000 fps :), ez nekem furcsa!! Blender és társai működnek, ellenben az Army játszhatatlan. Szerintem olyan 5-10fps lehet. Míg ez winfosnál legrosszabb esetben is 50fps egy eléggé laggos szerven. Próbáltam fglrx-et is de valahogyan nem megy a direct rendering így az is bukta. Ha esetleg megy akkor a monitor felér egy stroboszkóppal(@60), viszont a monitort beállítom neki akkor beáll az X. De ez már más topic. :D üdv Razer

RazerAkkor ezek szerint most a linux-s 2.5 van fent? Esetleg router, tűzfal portok nyitva?

vodorIgen feltettem a 2.5-öt. Próbából kilőttem mindet, ez sem hozott eredményt. Amúgy a PB játék alatt frissült le kb 1 perc alatt, nem úgy mint a windowsos annak kb 2-3 perc kellett.

RazerMás 3D-s játékot próbáltál-e? Bármit, ami a repokban van, pl:TORCS? Sőt inkább a Tremulous-t próbáld ki mert az szintén online és FPS játék./Repoban szintén/ Ha jól emlékszem az elején be kell állítani a net sebességet, különben az 56k-t veszi alapnak:))) Ha a Trem. megy akkor a telepítéssel lehet valami, ha nem akkor fogalmam sincs mi lehet a baj. A driverrel nagy gond nem lehet, ha a Blender megy, bár az ATI-nál nem lehet tudni.

RazerNekem is ugyan ez a problémám, csak nekem Intel GMA 950-el. Nem értem. glxgears kb 900 fps-t ad. Próbáltam már beryl nélkül is metacityben de nincs változás.

vodorKipróbáltam a Tremuloust 1600X1200 55-60 fps és nem esett le egy serveren sem!! Tehát megy mint a szél. Army meg nem, 1024X768 és kb 10 fps. De a Tremuloust kösszi!! Razer

RazerNincs mit. Közben lett egy kis időm, és meg néztem én is az AAO-t, de megy rendesen. Közben az is eszembe jutott, hogy annak idején amikor leszedtem, akkor vagy harmadikra jött le jól rendesen. Ezzel azt akarom mondani, hogy lehet a letöltés hibás. Ha konzolból indítod az AAO-t és kilépsz a játékból, akkor nem ír ki valami "Xlib extension ......failed" hibaüzit??? üdv:vodor

vodorDe igen, egyészen pontosan ezt kapom egy indítás és leállítást követően. Töltsem le mégegyszer? x@y-ff:~/armyops$ ./armyops Cheat protection disabled WARNING: ALC_EXT_capture is subject to change! Xlib: extension "XiG-SUNDRY-NONSTANDARD" missing on display ":0.0". Defaulting to false *********************************WARN_ONCE********************************* File r300_vertexprog.c function valid_dst line 333 Output 3 not used by fragment program *************************************************************************** Xlib: extension "XiG-SUNDRY-NONSTANDARD" missing on display ":0.0". üdv: Razer

vodorTremulous-t próbáltam és 40-60 fps-el ment 1024X768ban...

RazerKezdjük: -A "WARNING: ALC_EXT_capture is subject to change!" ez nekem akkor jött elő mikor megváltoztattam a felbontást. Igazából most is meg van és mégis megy bár nekem a kártyám elég régi /GeForce2 Mx400 64Mb/ Nem Kiröhögni:)))Ezért én 800*600-ban nyomtam,nyomom.Egyedül a közekharcban van egy kis szaggatás. -A "WARN ONCE"-t nem ismerem. -Az "Xlib....."-t pedig tegnap kerestem a google-ban és elég sok találatot kaptam, és nem csak debian/ubuntura, hanem más disztrókra. Nézd meg őket hátha kisül belőle valami. Tudom, hogy nem a legjobb javaslat, de próbáld lejjebb venni a felbontást, hátha az segít. üdv:vodor SZERKESZTÉS: Közben elindítottam, a settings-ben video beáll. OpenGl vagy Software van beállítva?

prisonerVálasz lejjebb" Re:De" Bocsi de nem szeretném még egyszer leirni. üdv:vodor

Nem lehet valahogyan megkerülni azt, hogy továbbengedjen mission-re training nélkül???