Moderátornak jelentkezem.
Már egy ideje regisztrálva vagyok az oldalon, plusz ki is veszem valamennyire a részem a közösség életéből. Naponta többször ránézek az aktív fórum témákra, hátha van olyan amiben segíteni tudok, az IRC-en is megtalálható vagyok (ez az utóbbi pár hónapban kevésbé volt jellemező). Továbbá tagja vagyok már a korai számok óta a Full Circle Magazin fordítócsapatának (3 állandó cikk). Szívesen segítenék az oldal moderálásában is. Magával a moderálás mibenlétével szerintem mindenki nagyjából tisztában van. Inkább azt írnám le, hogy én mit tudnék ezeken felül nyújtani: Elég sokszor nézek fel az oldalra egy nap, szeretem átolvasni az utolsó látogatásom óta történt eseményeket, így nagy valószínűséggel semmi moderálni való nem kerüli el a figyelmemet. Igen higgadt ember vagyok, nem szoktam személyeskedni, ügyelek a helyesírási hibákra a mondanivalómban. Úgy gondolom, hogy a moderálás valaminek a végső megoldása, ha már semmi más nem használ, úgyhogy ha arra kerül a sor akkor mindenképp határozottan kell csinálni, átgondoltam és nem utolsó sorban úgy, hogy a közösség érezze, hogy a moderátor a hasznára van és nem arra, hogy korlátolja a jogait.