Sziaszok! A minap összedobtam egy ilyet, még nincs teljesen befejezve, de már úgy hiszem használható. http://www.savoir.hu/ Nyúzzátok ;-) szerk.: Javítások, módosítások: 2009-06-21 - Ikon feltöltési probléma javítva. 2009-06-21 - A "textbox" lecserélése "fckeditor"-ra a leírásnál, illetve a hozzászólás készítésnél. 2009-06-21 - Hozzászólások számának megjelenítése. 2009-06-21 - Dátumok helyett a pontos feltöltési időpont megjelenítése 2009-06-22 - A bezárás gomb kitétele az előnézeti képnél.[lightbox] 2009-06-22 - Ablakkezelők kibővítve. 2009-06-22 - Képernyőkép #2 letöltési link javítása. 2009-06-22 - Ikonok letöltés megjelenítésének javítása. 2009-06-23 - RSS csatorna létrehozva. 2009-06-24 - Szavazási lehetőség beállítása [későbbi népszerűséghez...]. 2009-06-24 - Ötletek aloldal megnyílt. 2009-06-25 - "10 legnépszerűbb" blokk beindítása 2009-06-26 - "Füles" menüpont Sevoir
Üdvözöljük az ubuntu.hu oldalán
A te asztalod hogy néz ki - weboldal
Hozzászólások (32)
A hozzászólások nem engedélyezettek ennél a cikknél
Sziaszok! A minap összedobtam egy ilyet, még nincs teljesen befejezve, de már úgy hiszem használható. http://www.savoir.hu/ Nyúzzátok ;-) szerk.: Javítások, módosítások: 2009-06-21 - Ikon feltöltési probléma javítva. 2009-06-21 - A "textbox" lecserélése "fckeditor"-ra a leírásnál, illetve a hozzászólás készítésnél. 2009-06-21 - Hozzászólások számának megjelenítése. 2009-06-21 - Dátumok helyett a pontos feltöltési időpont megjelenítése 2009-06-22 - A bezárás gomb kitétele az előnézeti képnél.[lightbox] 2009-06-22 - Ablakkezelők kibővítve. 2009-06-22 - Képernyőkép #2 letöltési link javítása. 2009-06-22 - Ikonok letöltés megjelenítésének javítása. 2009-06-23 - RSS csatorna létrehozva. 2009-06-24 - Szavazási lehetőség beállítása [későbbi népszerűséghez...]. 2009-06-24 - Ötletek aloldal megnyílt. 2009-06-25 - "10 legnépszerűbb" blokk beindítása 2009-06-26 - "Füles" menüpont Sevoir
Én kipróbáltam :) Fel tudstam tölteni, meg lehet nézni. Használható, jó. Köszi
Szia! Szerintem nagyon jó ötlet, hiszen itt is sokan küldözgetik be a képeket. Egy észrevételem van. Látom vannak kinn kis ikonok, amik jelzik, hogy mit tartalmaz a képernyő. Nem lehetne (kellene?) ezeket letölthető formában is kitenni az oldalra? A legtöbben (én biztosan) szerintem azért nézik ezeket a képeket, hogy ötleteket lássanak, azokat elsajátítsák, magukévá tegyék. Tehát a háttérképet, conky-t, ikon készletet valamilyen formában elérhetővé kellene tenni. Ha nem is feltöltés formájában, de legalább egy linket adva, hogy honnan lehet beszerezni. Csupán egy ötlet. Különben tetszik az oldal, jó ötlet. Szerk: Most olvasom, hogy fejlesztés alatt áll. Ha tervbe volt véve amit az előbb írtam, akkor csak GRATULÁLOK. :D Üdv, blaselinux
blaselinuxaz un. fantázianevére kattintva minden letölthető (képek eredeti méretben, conky, ikonok.. stb)... pont az volt a lényeg amit említettél :-)
SevoirAkkor megnyugodtam. :D Köszi az oldalt. Hamarosan regisztrálok és megosztok én is. :D Üdv, blaselinux
Nagyon dicséretes ötlet :) Gratula!
Számomra kicsit furcsa, hogy külön emiatt lett létrehozva egy oldal. Vagy az a cél, hogy ne az ubuntu.hu legyen leterhelve ilyenekkel? "ha a hülyeség kitartással párosul"
kopibagolyLehet butaság (önkéntes kezdeményezés), de így nem kell kéregetni a "hozzávalókat". Nem az ubuntu.hu -n található azonos címmel futó fórum ellen csináltam. Talán áttekinthetőbb egy picit. Kósza ötlet volt, meglátjuk mi lesz belőle.
SevoirÚgy látszik van rá igény, rosszat biztos nem csinálsz vele. Én részemről csak a kde-look -ot nézegetem, időként több hét is eltelik, mikor valami számomra érdekes dolog felkerül rá.
Nincs megadva a fantázianév! Nincs megadva a disztribúció! Nincs megadva az ablakkezelő! Legalább 1 képet fel kell tölteni! Folyton ezt írja, pedig mindent kitöltöttem, kiválasztottam és betallóztam, a képeket pedig png-ből átkonvertáltam jpg-be, de akkor sem engedi.
Remek kezdeményezés!!!
Ez nagyon jó ötlet, majd fogok csemegézni =)
Nem lehetne megoldani a dolgot regisztráció nélkül? (paste.ubuntu.com-hoz hasonlóan). A feltöltött képeket, és infókat meg utolsó megtekintés, vagy feltöltés dátuma alapján automatikusan törölni. Egyébként jó ötlet.
nagy.zsoltSzeretném egy picit azért kordában tartani a dolgokat...ezért szükség van a regisztrációra.