simanzoliEnyhe értelmezési problémáid vannak.
Írtam két lehetőséget.
1. A Drupal fejlesztők szerintem nem haragszanak a kapott javaslatokért.
(Mi a bántó ebben? :-()
2. A javaslatodat megtetted, olvastam, válaszoltam rá, hogy mit tegyél. Keresed meg a kompetens személyt és mond el neki, hogy mit akarsz. Ezt a témát vagy olvassa, vagy nem, de ha megkeresed, akkor biztosan fog tudni róla.
Az ubuntu.hu kinézetébe csak hibajelentésekkel szóltam bele annak idején, de tudtommal csak a formázás egyedi, a Drupal kódbázisába nem nyúltak bele. (Annak idején vita is volt, hogy csak minimálisan számban használják, telepítik az elérhető kiterjesztéseket, mert sok a gond később, vagy tegyenek bele "minden" hasznosnak tűnő bigyót.) Az egyedi class-okban kételkedem.
Természetesen, mivel nem voltam a készítők között, nem tudok semmi biztosat (Drupalt amúgy sem használok, de ez más kérdés).
Saját tapasztalatom az Ubuwiki esetében van, mert annak én készítettem a kinézetét és tudom, hogy csak a formázás volt alakítva, az akkori Ubuntu, ubuntu.hu kinézetéhez hozzásimítva. A MediaWiki azóta volt frissítve alatta, volt egy kis változás a kódjában, amihez hozzá kellett igazítani a mi csomagunkat.
(A kódolási "hiba" kommentálása javító szándékú volt. Nem kötelező figyelned rá. :-()
További jó fórumozást!