HtibiNem érzem úgy, hogy értelmezési problémáim lennének, legfeljebb a hamarabb lehet felbosszantani, mint másokat.
Értem én a viccet, de azért volt bántó, mert mindíg emlegetitek a keresőt, meg hogy "nézz előbb utána" stb...
Mégis úgy adtál választ, hogy nem néztél utána.
Annyira nem fontos ez számomra, hogy személyesen keressem meg az oldal üzemeltetőit.
Ha olvassák ezt a fórumot, akkor olvassák.. Ha nem akkor nem. A topiknak megfelelően egy hibát/hiányosságot jeleztem. Nem én fújtam fel a dolgot, sőt, próbáltam viccesen válaszolni néhány idegesítő hozzászólásra.
OFF
Egyre többet tapasztalom ezen a fórumon, nem az a cél, hogy megoldódjon egy probléma, hanem hogy bizonyos fórumtársak be tudjanak szólni másoknak.
Egyre többször vannak olyan hozzászólások, amiknek nem titkolt célja, hogy a kérdező húzzon innen máshová.
Természetesen kinek nem inge nem veszi magára...
ON
Ha modul kellene ...
Drupal 7 - Back To Top modul
Ha már megemlítetted a MediaWiki-t ... Abban sem ördöngősség ...
MediaWiki - Back To Top
Ahhoz hogy láthasd a egyedi class-okat, nem kell az oldalt neked építeni, egyszerűen nézd meg a forráskódot. Abból hamar kiderül. Mondjuk az igaz, hogy az alap class-okat ismerni kell hozzá, egyébként nem tűnik fel.
Sajnálom hogy pont a te hozzászólásodra reagáltam igy, csak elegem lett a beszólásokból.
Peace