[törölve] inigoMinden kiadásnak van kódneve, ugyanúgy, mint az Ubuntu-nak és a legtöbb disztrónak is.
Guntherswarchzhaffenstrassen B2manHa a hivatalos oldalról töltöd le, akkor teljesen magyar, és használhatod a könyvjelzőket, mentett jelszavakat kiegészítőket, mindent És akkor marad firefox a neve
Djibouti GuntherswarchzhaffenstrassenMelyik hivatalos oldalra gondolsz? A Firefox oldaláról letöltöttem a tar.bz2 csomagot. Hogy is kell telepíteni? :)
kisördög GuntherswarchzhaffenstrassenXP alatt ráfrissítettem, és egyetlen egy kiegészítő sem kompatibilis vele. Linux alatt miért lenne másképp?
nkboy DjiboutiNem kell telepíteni, kicsomagolod, bemész a mappába, megkeresed a firefox nevű fájlt katt rá és már megy is. http://kepfeltoltes.hu/090701/K_perny_k_p-1_www.kepfeltoltes.hu_.png
Djibouti nkboyÚgy jó volt. De ha nem települ, akkor nem is fog később magától frissülni? Kell neki egy indító ikont készíteni?
nkboy DjiboutiHát ha nem akarsz állandóan mappából indítani, akkor célszerű. Frissíteni ennél a megoldásnál manuálisan lehet.
buthidae kisördögUbuntu+Shiretoko=maximális kompatibilitás! Minden kiegészítővel, könyvjelzőkkel, stb. Csak telepítettem, és használom mint a régit! Egy hátránya van. nem magyar. Illetve valamiért nem használlja a magyar (Hu-hu) nyelvet!
CruelAngel kisördöga kiegészítőid függvénye, hogy mi megy, mi nem. Az alábbiak pl. nálam mennek: AdBlock Plus FireFTP FireBUG Measure it Sztakidict
[törölve] inigoEzért kódnév! Ez csak egy elnevezés, hogy a fejlesztők tudják, meg akik nagyon akarják (lásd. az Ubuntu-nál is hányan tudják a kódneveket?). De nem csak az Ubuntu-nak, de a KDE-nek is vannak kódnevei, de sok programnak.
inigo [törölve]tudjuk mi az a kódnév. itt most arról van szó, hogy a 3.5 nem firefox, hanem shiretoko néven települ, ha synapticból teszed fel.
tmarkee Sziasztok! Kipróbálás miatt letöltöttem, kicsomagoltam és elindítottam az összecsomagolt firefox3.5-öt. Szerintetek mitől olyan rondák a betűk a böngészőben mint a chromiumnál vagy az új thunderbird3-nál? A mostani 3.0.11-nél nagyon szépek a betűk.
zlt tmarkeeCsak tipp: http://www.ubuntu-inside.me/2009/07/howto-fix-firefox-35s-font-hinting.html De ha vársz egy kicsit, akkor biztos lesz kényelmesebb megoldás is. Csak most még elég új probléma.