kisördög GuntherswarchzhaffenstrassenXP alatt ráfrissítettem, és egyetlen egy kiegészítő sem kompatibilis vele. Linux alatt miért lenne másképp?
buthidae kisördögUbuntu+Shiretoko=maximális kompatibilitás! Minden kiegészítővel, könyvjelzőkkel, stb. Csak telepítettem, és használom mint a régit! Egy hátránya van. nem magyar. Illetve valamiért nem használlja a magyar (Hu-hu) nyelvet!
CruelAngel kisördöga kiegészítőid függvénye, hogy mi megy, mi nem. Az alábbiak pl. nálam mennek: AdBlock Plus FireFTP FireBUG Measure it Sztakidict
[törölve] inigoEzért kódnév! Ez csak egy elnevezés, hogy a fejlesztők tudják, meg akik nagyon akarják (lásd. az Ubuntu-nál is hányan tudják a kódneveket?). De nem csak az Ubuntu-nak, de a KDE-nek is vannak kódnevei, de sok programnak.
inigo [törölve]tudjuk mi az a kódnév. itt most arról van szó, hogy a 3.5 nem firefox, hanem shiretoko néven települ, ha synapticból teszed fel.
tmarkee Sziasztok! Kipróbálás miatt letöltöttem, kicsomagoltam és elindítottam az összecsomagolt firefox3.5-öt. Szerintetek mitől olyan rondák a betűk a böngészőben mint a chromiumnál vagy az új thunderbird3-nál? A mostani 3.0.11-nél nagyon szépek a betűk.
zlt tmarkeeCsak tipp: http://www.ubuntu-inside.me/2009/07/howto-fix-firefox-35s-font-hinting.html De ha vársz egy kicsit, akkor biztos lesz kényelmesebb megoldás is. Csak most még elég új probléma.
B2man Sziasztok! Érdekes, hogy a synaptic-ban a firefox-3.6 mellett található az ubuntu ikon. Ezek szerint azt támogatja/frissíti jobban mint a 3.5-öt? Én jelenleg a Minefield 3.6a1pre-t használom. Sok kiegészítés nem megy rajta sajnos (Bár a 3.5 alatt se ment) Egyedül engem a language támogatás hiányzik (3.5 alatt is angol volt). Szeretem ha a menü magyar. De majd megszokom, vagy csak portolják majd ide is a magyar nyelvet.
Frigyes B2manSzia! Ez az alpha 1 pre nem hangzik túl kiforrottnak ;-) Ezt használod alapértelmezett böngészőnek? Nem túl instabil? Minden rendesen működk rajta? (persze kiegészítőkön kívül) Esetleg a 3.5-ös magyar nyelvi fájllal összemergálhatod az angol nyelvi fájlt, sztem menük neveiben nem sok változás van a 3.6-ban sem...
Sziráki Tamás A 3.6-ban a tabok ctrl+tab-bal előnézetesek, nagy előnézeti képek vannak, és a kinyitott tabpok mellett jobbra nem lefelenyíló sor van, hogy váthassunk, hanem képek.
zsolt501 Segítség kellene mert mindig valamiért elakadok de nem tudom miért. Nos a gond az hogy letöltöttem a végleges 3.5-ös verziót de nem tudom hogy hogyan frissítsem a régi 3.0.11-es verzióról. Lehetőleg valami szájbarágós módszer kellene mer még kissé kezdő vagyok.
lacirta zsolt501Ha a tar.gz-t toltotted le a mozilla honlapjarol, akkor egyszeruen csak ki kell csomagolni valahova (ha csak te hasznalod a gepet akkor pl. a home konyvtaradba). Majd az asztalon/gyorsindito menuben csinalsz egy inditoikont ami a firefox-3.5 filera mutat. Frissiteni nem lehet, a 3.5-os valszeg csak a kovetkezo Ubuntu kiadasban lesz benne mind alapertelmezett bongeszo, addig a 3.0.x-et tamogatjak.
adibacsi zsolt501http://tombuntu.com/index.php/2009/07/15/install-firefox-35-in-ubuntu-904-using-ubuntuzilla/