A virtualDJ nem az a két lemezjátszót mutató program? Valamelyik nap láttam ubuntu 9.04 alatt feltelepítve a qTraktor nevű programot, az tán ugyanilyeneket tud. Illetve a srác nagyon vaddisznó módon keverte a mjúzikot vele. De próbáld ki az Audacity-t is, nekem nagyon bejött. Igaz, csak konvertálok, meg hangerőt növelek, meg kivágok vele, de úgy tudom, keverni is tud. Sok sikert.
Ja, ha még nem mondták volna, a szoftvertárolókhoz add hozzá a medibuntu tárolót, hogy még több proramot érj el a synapticból, azt pedig így kell:
1.Alkalmazások-kellékek-terminal megnyitása.
2.Írd be a terminalba ezt:
sudo wget http://www.medibuntu.org/sources.list.d/jaunty.list --output-document=/etc/apt/sources.list.d/medibuntu.list(Ezzel a lépéssel hozzáadod a tárolók listájához a medibuntu tárolót)
Ezután bekéri a rendszer a telepítéskor megadott jelszót, amivel rendszergazdai jogokat szerezhetsz(nem fogod látni, hogy mit írsz, de ha jó, enter után elfogadja).
3.Következő lépésben írd be ezt:
sudo apt-get update && sudo apt-get install medibuntu-keyring && sudo apt-get update(ezzel megadod a nyilvános GPG kulcsot, amivel hitelesíted a tárolót)
4.Írd be:
sudo apt-get update(ezzel frissíted a tárolókat)
Csináld meg mindenképp, mert künnyebb lesz az életed!