Gorkhaan"Miért gondolják azt a kezdők, hogy a legalapvetőbb dolgokról szóló topicok, leírások és dokumentációk nincsenek... ?" Heleyesen: A kezdok nem gondolnak, hogy a legalapvetőbb dolgokról szóló topicok, leírások és dokumentációk leteznenek. xD En is ilyen voltam, de hamar megertettem, mi van. Tobbek kozt vki kuldott nekem egy linket a netikettrol, arrol mi az az RTFM, meg ilyenek. Nagyon LOL, de egy atlag szamitogep (ertsd: Windows) felhasznalonak ezek a dolgok altalaban tenyleg teljesen ujjak. Erdekes olvasmany volt: http://esr.fsf.hu/smart-questions_hu.html

Tomi-87Hiaba viccelodtok, en akkor is igy hasznalom ( persze virtualizacio nelkul ubi+wine+tc ) Amugy a legtrivialisabbat meg kihagytatok: terminal + ftp ott aztan lehet parancsokat gepelni :)

simzerIgazabol az ftp reszet nem hasznalom a tc-nek, csak filekezelesre, csoportos atnevezesre, videok/egyebek inditasara, ki/be csomagolasra...

lacirtamintha ezt bármi más fájlkezelő nem tudná...:) persze tudom... a megszokás nagy úr. nekem is nehéz volt átszokni másra de azért sikerült

m3lpiProbaltam en is "nativ" file kezeloket gnome/tux commanderrel kezdve krusaderig, nekem egyik sem jott be, egyedul az mc-t hasznalom meg ha nem grafikus feluleten vagyok, meg abban van hexeditor. Erdekes modon azt egyik sem tudja alapbol pedig sztem tok alapveto.

lacirtaSzoval a TC igy nem csak a Wine-beli C:\ vilagot latja? Amugy nekem is hianyzik a TC!! Jo progi, szerettem nagyon.

lacirtaElső reakcióm nekem is az volt, hogy miért nincs egy normális TC klón linux alá. Aztán gondoltam kicsit szoktatom magam a nautilushoz, és ezzel meg is kaptam a választ.

Tomi-87Lat az mindent: Z: meghajto a wineban a / ; meg tarsitani lehet a kiterjeszteseket hogy elinditsa a hozza tartozo linuxos progit. Am. ez mar nagyon OFF ugyhogy fejezzuk be, vagy nyissunk neki uj topicot mielott egy moderator jol hatson billent :)

simzerJa, jo a Nautilus, foleg miota vannak fulek. De hianyzik a feeling...

Ennyivel később: 13 év