[törölve]Kde-re idáig nincsen használható webböngésző, pont. Gnome-ra viszont egy már van, de az elég.
Egyébként, hogy témához szóljak egyet értek veled. Gnome-ra sokkal több alkalmazás van, ezért használok Gnome-t. pl. Openoffice, Gimp -- ezeket nem tudom kiváltani hasonló tudású kde-s alkalmazással. Az Inkscape-ról meg már ne is beszéljünk...
Bár azért a KDE-t is megvédem annyiból, hogy jóval fejlettebb úgy az egész, ahogy van. Ez a 4.4-es meg már tényleg nagyon jó lesz. Igaz egy RSS olvasó van rá, az Akregator, de nem is kell több, hisz az sztem jobb mint az összes Gnome-s együttvéve. Zenelejátszó sincs sok KDE-re van egy-két minimalista meg van egy mindentudó és sztem ugyancsak legjobb Amarok. Nincs rá sok IM- se, de a Kmess támogatja jelenleg legjobban az MSN servert és ha több protokollos kell akkor meg a Kopete jobb mint a Pidgin, nem beszélve a webcamera támogatásról...
Szóval több az alkalmazás Gnome-ra de jobbak a KDE-re vannak, általában. Ez az Openoffice meg Gimp az nekem fájó pont, bár már meglehet csinálni, hogy felvegyék a KDE kinézetét. Ha lesz normálisan működő KDE-s webböngésző akkor sztem lecserélem a Gnome-t, idáig ez tartott vissza... (tudom, a Firefox is képes már jól beépülni KDE-be, de valahogy lassú a görgetés az intel kártyámon úgy, míg Gnome használatakor nem)