Üdv Mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni az Evolution levelező program beállításában. Segítséget előre is köszönöm
Evolution levelező beállítása
Oké, segítünk (szerintem), csak írd meg, hogy pontosan mire kérsz segítséget (pl. postafiók beállítása, levél létrehozása, levél küldése, levél törlése stb.) Részletes bemutatást itt találsz, ha ez nem elég, akkor írd meg, hogy pontosan mire vagy kíváncsi.
gyarakilaszloAz elejét feltelepítettem. Az importálást is megcsináltam, bár elsőre nem indult el. Megpróbáltam írni egy levelet, amit a postázandó levelek közé rakott és kérte a jelszót a kulcstartó nyitásához. Ezt merre találom meg.
zsolt-kozmaA kulcstartó tárolja a programokhoz beállított jelszavakat. Telepítés ill. rendszerhasználat legelején kérte, hogy adj meg egy jelszót. Ha nem emlékszál rá, akkor próbáld meg a felhasználói nevedhez megadott jelszavad, hátha egyezik :)
Sziasztok! Nem lelem a megoldást arra, hogy a leveleimet az alábbi képen található módon... http://projects.gnome.org/evolution/images/screenshots/2.4/read-mail.png Azaz minden email fiókomhoz, külön mappa... Köszi a segítséget!
feree811Pont ez érdekelne engem is!!!
bot1Én is így oldottam meg az asztali gépemen. Viszont az első csatolt kép izgatta a fantáziámat, kicsit játszottam a laptopon az evolutionnel. Ha IMAP a protokol típusa, akkor úgy jelenik meg, mint a képen, szeretné szkennelni a szerver mappastruktúráját (ha jól sejtem). POP protokoll esetén ez nem így működik, marad a szűrő a címzett mezőre (további szűrőket is lehet definiálni)
Én arra vagyok kíváncsi, hogy lehet beállítani az Evolution-t arra, hogy megnyitás nélkül tudjam törölni az esetlegesen nem kellő leveleket. Ugyebár, ha rákattintok jobb egér gombbal, akkor meg is nyitja egyből, igaz, utána tudom is törölni.
Adtam még egy esélyt a beépített levelezőnek viszont ha belegebedek sem tudom hogyan lehetne beállítani így a bal oldali levelek szekciót: http://www.youtube.com/watch?v=2-dchfQ32O8 közeben megoldottam: IMAP helyett POP...
Sziasztok! Hol lehet beállítani az Evolution-nél (ha be lehet), hogy amikor gépelni kezdem a címzettet, felkínálja az adott betűvel kezdődő címeket a korábbi küldések alapján? A Névjegyeknél bejelöltem, hogy mindig megjelenjen az automatikusan kiegészített partner címe, valamint az Automatikus névjegyek fülön a Levelek küldésekor címjegyzék-bejegyzések létrhozása is be van kapcsolva. Ám jelenleg azt csinálja, hogy amikor a TELJES címet beírtam, akkor kínálja fel kiválasztásra. :)
BraRitHelló! Ellenőrizd, hogy a névjegyzék rendesen ki lett-e töltve. Lehet, hogy nem az alapértelmezett helyre lettek beírva a címek és ezért nem kínálja fel.
gyarakilaszloMegnéztem, az rendben van. A Személyes van választva Ubuntu One helyett és a névjegyek is ott vannak szépen.
BraRitSzerkesztés > Beállítások > Levelezés beállítása > Automatikus névjegyek > Levelek küldésekor címjegyzék-bejegyzés létrehozása PIPA + kiválasztani, melyik címjegyzékbe tegye ezeket. Ezután pedig Szerkesztés > Beállítások > Névjegyek > Mindig megjelenjen... --> legyen kiválasztva az, amibe az automatikus címjegyzék-bejegyzések készülnek.
Saboteur777Kösz, így van beállítva - és közben kiderült, hogy csak túl gyors voltam... A harmadik karakter leütése után megjelenik a felajánlás, amennyiben nem gépelek tovább, hanem várok kicsit. Érdekes megoldás, de végülis jó.
Sziasztok! Újra telepítettem a gépemet, és ezután az evolution angol lett. :-( A nyelvi támogatásban csak a magyar van telepítve. Természetesen minden más program magyar, még az evolútion súgója is, de a levelezőt nem tudom átállítani. Kérem ha valaki tud megoldást segítsen!
FeryÜdv ez engem is érdekel nekem is angol lett.
Hát kifog rajtam ez a levelező. Nem akar magyar lenni. Már az összes küldöldi forúmot elolvastam szerintem. Mindent telepítettem amit írnak. Mi lehet a baj?
FeryÚgylátszik csak mi ketten kerültünk ebbe a helyzetbe :)