Gabermanaz msn elég gáz alapbol, de elég jol konfigolható, és akkor szebb, jobb ,mint bármelyik linuxos. és még a fájlküldés is gyors. persze, ez a szabvány hibája, de akkor is tény
windowson direcx a lényeg, nem az opengl, másrészről pedg az opengl feladata alkalmazkodni az aktuális rendszerhez ,nem fordtva
ha jól tudom, persze nem biztos, hogy jól tudom, de h mégis, a ps3ba se lehet ps2-es játékot tenin. meg eleve minek? ott a ps2-es géped, ha már lemezed van bele. ha eladja, eladhatja a játékot és vehet ujat, ilyen ez:)
a linux sem támogat jobban visszafelé, mint a microsoft. ez a szoftvergyártók feladata. ha ők nem követik a rendszer állását, akkor nem fog menni. ez ilyen. nem véletlenül. nem lehet mindent a végtelenségig visszafelé emulálni.
a linux kernel is toldozva-foltozva van. mikori a 2.6? és nyilván az is a 2.4-ből fejlődött tovább. nem lehet mindent előlről kezdeni. mire kiadnák, minden régi vacak lenne benne.
az ntfs szerintem nagyon jó... nekem nem volt vele bajom soha, ext3al volt. Neked mi volt vele?
a regisztry tényleg gyenge pont. ez az egyik nyomós érv, ami miatt linuxot használok. talán majd a midori, ha tanulnak belőle. és bejelentéskor majd azt fogják mondani: jajj, hát ez a legjobb rendszer mert innováltunk, nincs regisztrációs adatbázis, eddig kicsit buták voltunk:)
az ismertség még nagyon sokáig elég lesz sajnos, mert ők tudnak reklámozni, van rá della. és ha tényleg lesz midori, és jó lesz, akkor meg még ki tudja mi lesz