Hi ! A problémám hatalmas :D Szeretném a telómat felismertetni a Kubuntuval, de sehogyan sem megy , még külső meghajtóként sem ismeri fel :/ Nah hát tui meg lehet oldani valahogy, de hogyan? Emiatt nem akarom feltenni a Windows-t :D Előre kösz ;)
Sony Ericsson
nekem egy k750i van, adatkábellel simán felismeri, semmit sem telepítettem.
milyen telefon az?
Hát nem tom mi lehet a gond nekem alapbol felismerte a rendszer a sony ericcson k310i-t.
bluetooth-al próbáltad végül? Én azzal használom, SE z710i
még nem volt rá lehetőségem, de azzal kell mennie :)
Szia! Nekem SE K750i telóm van. Amit alapból felismer a (K)Ubuntu az a memória kártya. Ha a telefonkönyvet, SMS-t, tennivalólistát szeretnéd elérni, a Wammu (http://wammu.eu/)programot telepítsd fel, azzal nekem megy. (Lehet, hogy apt-vel is felmegy, már nem emlékszem hogyan telepítettem. Egy próbát megér: sudo apt-get install wammu)
nekem is k750i van. Megy a wammut bluetooth-al, meg kábellal, meg a távirányítás bluetooth-al. Szal fullosan megy minden funkciója. pch
Hello Mindenki :) Tudja valaki, hogy sony ericsson moddoláshoz hogyan lehet a seus-t feltelepíteni? wineon keresztül sehogy sem megy :(( Köszi a válaszokat előre is ! shi
shiverKifejtenéd hogy mit akarsz? (mindenesetre én a wine-os marháskodást elfeljteném, és megpróbálnék keresni valmi direkt linuxos cuccot, lehetőleg a repoból) Nekem a memóriát/memory sticket gond nélkül felismeri amikor csatlakoztatom, de szinkronizálni még nem sikerült csak a gyári szofverrel. (az meg biza' csak XP alól megy :-() Ja ez egy W950i
shiverVan valami konkrét javaslatod : sonyericsson K310i ,vodafon, 64 bites AMD-s asztali, usb kábel, Ubuntu 7.4 , most mobilról netezek, de a gépről kellene.
shiverJaa, kösz hogy felvilásgosítottál! Szóval lehet, hogy én vagyok most nagyon nagy képzavarban, de amit a SonyEriccson.com találsz SEUS-t az nekem egy .exe programot ad és azt bizony XP-n kell tolni :-( , oda feltesz, elindít és instrukciók betart, így nekem kb. 15 perc múlva ki is írta hogy hajlandó a telefonomhoz német és olasz frissítéseket letölteni. (na ekkor leállítom majd ha nagyon kell megcsinálja a szervíz) De ehhez sajnos XP kell.
A K-mobile tools simán felismeri.Nekem előbb T630 volt most egy K550i van és ezt is felismerte.Ezzel a programmal ki lehet szedni a sim kártyáról a számokat SMS-t küldhetsz és fogadhatsz.
shiverKösz a tippet, az ndiswrapper való arra hogy az exe típusú drivereket linux-ra varázsoljuk.
Sziasztok! A K810-em gond nélkül ment Ubi alatt, azonban a K700-zal nem boldogulok. Csak BT-m van hozzá, wammu nem találja. Nem tudom, mi lehet a gond, hogy kéne a beállításokat megadni neki.