Sony Ericsson
Kaló Lászlómodemnek akarod hasznalni a telefont?
Barátnőmnek nem ismeri fel a SE V640i telefonját. Ennek már a más a menüje,mint az enyémnek (k610i) három opció közül lehet választani. Sajnos hiába megyek rá az adat****(nem tudom most pontosan,nincs a kezembe) opcióra,az ubuntuban nem jelenik meg pendriveként. Fontos lenne :-)
nikihercegVan pár lehetőség mikor rádugod a kábelre. Az adattárolás módot kell választani. Ebben az esetben a készülék újraindul és pendriveként viselkedik. Ha nem akkor esetleg meg kell nézni hogy egyáltalán nem látja, vagy esetleg csak nem csatolja fel. De jó lenne tudni hogy milyen ubuntu, és hogy milyen kábel van a dologban (a telefon felőli részében mindenhol van érintkező, vagy csak négy ponton? )
T_chrisUbuntu 8.10,hát nem indul újra, az én telóm (k610i) az újraindul,de ez nem... A kábel? Sima SonyE kábel,az én telóm is megy vele,szóval gondolom a csatlakozó felülete ugyan olyan...
Szia! Nekem k800i-m van és a xubuntu alapból probléma nélkül fel ismeri mint adathordozó...(dcu60-as adatkábelen...)
nikihercegPedig többfajta kábel is van. Esetleg egy mindent vissza opciót tolni a telefonnak? Utána sem látja? Másik usb aljzatban? Kártya nélkül? Menü-> beállítások-> kapcsolódás-> USB: Alapértelmezett USB típus alatt mi van beállítva? USB hálózatnál?
shiverAz nem exe. Ahhoz az Epiusb.sys és a hozzávaló leíró az Epiusb.inf kell. Nálam legalábbis az kellett. Viszont én is szeretném linux alól moddolni azt a pár Sony Ericssont ami itthon van, de én még nem találtam hozzá semmi okos dolgot... A wine meg nem az én világom... Szerk.: Te tudod mit írtál? A SEUS nem modding program, hanem a Sony Ericsson gyári online sw frissítő programja. A moddolásra külön programok vannak. Xp alá: far manager (mc-hez hasonlít) plusz SEFP plugin, vagy phone xs, a2uploader, stb...
K800i és D750i tökéletesen működik 8.10 alatt, mind adat-, mind telefonmódban.
tzalayK610i igen,de ez nekem,az én adatkábelemmel sem....
Sziasztok! Nekem is sok a gondom a telefon felismeréssel. SE W880i telókámat a wammu felismeri(madzaggal), sikerült a kontaktokat kimenteni, még file-t is tudok küldeni a telefonra, viszont visszafelé nem. A blluetooth nekem totál nem megy, alapból ez a bt elemző kis kórság volt fönt, ami ugyan felismerte mint w880, de aztán benyögte, hogy nem sikerült párosítani az eszközt, és onnantól vége.... felraktam már az összes létező bt segédet(Kdebluetooth4,Bluetooth fájlmegosztás,Multisync, stb, stb...) de egyik sem segített, mert ha ez az elemző nem tud "párosodni", akkor az összes többi is ba**hassa... egyszerűen fel sem kínálja a jelszó beírás lehetőségét, már előtte kidobja a hibaüzenetet. Ezen kívül egy olyan progi kellene, ami látja a telefon fájlrendszerét, mert ha csak úgy vaktába átküldök valamit, azt tuti nem oda menti, ahová szeretném. Ilyen volt win alatt pl. a my phone explorer nevű szuperjó cucc. Próbáltam a gmobile media-t, a kmobiletools-t de mindkettő nagy tré! Ez a wammu még úgyahogy, csak a mai igényeket nem igazán elégíti ki. Egy öt évvel ezelőtt még elment volna... Ja,és bt-n a headset sem megy, fölismeri, azt elvileg párosítani is tudja, de utána hiába csinálok bármit, tök kuka... A bt-m bluesoleil amihez nagyon ász vezérlő programot írtak a gyártók, csak persze win alá... a linux verzió coming soon... Na igen, köszi. Adat módban tényleg műkszik kábellel... már csak a bluetooth-ot kéne megoldani.
Van két Sony Ericsson telom ( K800 es egy w660i ) amelyeket ha Ubira csatizok USB vezetékkel akkor azonnal röffenek. Az Ubi felismeri őket reflexből és minden szép és jó. Az egyetlen gondom az, hogy nem tom lecsatlakoztatni a telokat. Termeszetesen unmountolm őket, de a mobil keprenyön akkor is az van kiirva, hogy ki ne huzzam az USB kabelt mert irgum burgum mert az alkalmazás meg fut. Szóval az a kérdésem, van e valami parancs amivel tutira le lehet csatlakoztatni a mobilokat úgy, hogy az Ubi es a telo is azt gondolja, hogy nekik mar nincs egymáshoz közük.
Hello Én infra portal szerettem volna kapcsolatot a telóval,de nem jött öszes :-( Nem tudjátok melyik programmal lehetne megoldani?