Szerintem az használ Windows-ot, a játékosokon, és a cégeken kívül, (megjegyzem lehetne reklám a cégeknek, és beismertetnék velük, hogy a Linux jobb egy cégnek mint a Windows) aki nem ért hozzá, és azt mondja, hogy "Én csak e-mail-re, meg internet explorerre használom a gépem, nem kell nekem egy extra valami másik"...
Pedig ha egy-két hibát kijavítanának az Ubuntuban, akkor 1000x jobb lenne az ilyen embereknek, mint a Windows, mert ingyenes, mert nem kell hozzá erős gép, mert gyors, meg felhasználóbarát, mert szép. Gondolom folyamatosan javítják a hibákat, de még van, mert pl. nekem régebben történt, hogy a widgetek teljesen elfelejtették a beállítást időnként, vagy pl. most amikor Ubuntumat telepítettem, utána nem raktam fel rögtön a flash playert, hanem hagytam, hogy felajánlja nekem, hogy "ez hiányzik, felrakom", és most akármit csinálok, azóta nem tudok youtube-ozni...
Én behoznám ide az Apple-t is, mert úgy gondolom, hogy az igazi két véglet, az a Windows-Apple. Az Macintosh-ban minden megy magától, te csak a szép GUI-t látod, de alig lehet állítani, vagy tuningolni, ami sokaknak fontos. A Windows-ban meg feltelepítés után, minden kellő programot fel kell telepíteni, sok macera van a lessulással, kékhalálok, túlbonyolított biztonság ("Ön indította el a "Calculator.exe" nevű programot? Lehet, hogy veszélyes, és árthat önnek!" :D), így én úgy gondolom, hogy a Linux az arany középút. Akinek a tuningolás tetszik, akkor tuningoljon, aki más kinézetet szeretne, korlátlanul tudja állítani, aki szép effekteket akar, annak az van, aki egyszerűséget, gyorsaságot akar, az is van, tulajdonképpen mindenkinek jó, csak a gamereknek nem, de azoknak is csak azért nem, mert mivel még nem terjedt el eléggé, ezért nem hajlandók a fejlesztők megcsinálni Linux-ra is.
De majd egyszer eljön az az idő is! :)