tombenko KálmánbátyámAmi kapcsolatban van a mondanivalóddal, hogy más is áttanulmányozhassa. Mondjuk úgy, forrásmegjelölés. :) Böe. Hogy lehet azt meginni? Az én elvem, mindent tisztán! Tiszta sör, tiszta bor, tiszta fröccs! :)
Kálmánbátyám tombenkoAzért nem linkelek be, mert nem akarok senkit piszkálni. Nem a konkrét személy(ek) a fontosak, hanem a jelenség maga. Ha valaki olvasgatja a fórumot, úgyis megtalálja, meg aztán ott a követő is. A másféle segítségnyújtasra meg itt egy példa: http://ubuntu.hu/node/11681
Datakiller KálmánbátyámSzia! A\ Olyan fórumtémát, amit K kreált, vagy hozzászólt, sajnos én ilyet nem találtam. B\ A gyümölcsszörppel dúsított szénsavas vodka egyébként nagyon finom lehet. Nem tudom hogyan nevezik.
Kálmánbátyám DatakillerÖÖö, először a kereső :-) Abból,ami idáig elhangzott könnyű feladat. A gyümölcsös vodka howto-ja: Szódásszifonba 1 l vodka,bele a patron. Behűteni. Pohárba ujjnyi gyümölcsszörp, ráspriccelni a vodkát. Aztán fedezékbe...:-)
Zatopek DatakillerA gyümölcsszörppel dúsított szénsavas vodkát két pohárban kell felszolgálni: a gyümölcsszörpöt szódával a gyereknek, a vodkát az apjának. Minek mindent bonyolítani ?
Sziráki Tamás Datakillergyümölcsszörppel dúsított szénsavas vodka helyett ajánlom a gondosan elkészített magyar gyümölcspálinkákat. tudom, nem ugyan az. viszont finom. :)
Datakiller KálmánbátyámÉrtem, csak a blog neve, illetve az eleje K-ra volt kihegyezve. Egyébként meg így a legtisztességesebb. Javaslom, hogy a 'Tartalom beküldése' menübe legyen elhelyezve el egy olyan almenüpontot, hogy 'Hogyan kezdjek neki'. A Gorkhaan-féle "Hogyan kérdezzünk" tökéletes is lenne erre a célra.
Kálmánbátyám DatakillerIgazad van. Egy ilyen fajta ' hogyan kérdezzek, hogyan használjuk a fórumot ' típusú menűpontot akár be is lehetne illeszteni a regisztrációs folyamatba. Ahhoz hasonlóan, mint a licenszfeltételek elfogadása. Így legalább egyszer mindenki elolvassa...
Nyutkány Kálmánbátyámszovjet barátaink Sarki Fénynek nevezik. ez a gyümülcsös izesités már csak részletkérdés. én speciel ananásszal szeretem :)
Tomi-87 [törölve]Ja, a Koppany regi magyar nev eredetileg Coppany volt, a KDE igy nepszerusiti magat nalunk.
Kálmánbátyám NyutkányÉn a Szigeten találkoztam vele, ott szimplán Fénynek nevezték :-) Ha jól emlékszem .
Kálmánbátyám pewieNem naív vagyok ( vagy mégis ? ) , hanem optimista :-) Tudom, sokkal kényelmesebb mástól várni a megoldást, mint keresgélni, de ki tudja ?? Ha tízből csak egy is elolvassa, és emlékszik valamire beőle, már megérte.
jkop KálmánbátyámEz is annyian fogják elolvasni, mint a licenszfeltételeket :D Pláne egy őshonos windowsos, akik évtizedeken keresztül megszokta, hogy olvasás nélkül csak az I Agree gombot keresi az ablak alján, és most is, amikor regelni akar.
simzer decoati1Mhz :D Azért voltak akkoriban jó gépek is: A Z80-as proci 3.5 MHz-en pörgött a Spectrumban :P :)
decoati simzerjóvammá, nem mindenkinek vót olyan! :) (jó öreg Zilog, azon tanultunk rendszervezérlést középsuliban) Ja, az volt az a mókás gép, ahol az utasításokat billentyűkombinációként kellett beadni? :) Kispolgári C64-re gondoltam.