zltSajna a vagyonvédelemben eltöltött 10 év megtanított az ösztönös bizalmatlanságra...
Félkész rendszerhez meg azért állok így hozzá, mert az előző béták vs. végleges kiadások ezt is ezt a képet mutatták.
8.04 óta meg tényleg egyre több a probléma, lásd jelen fórumon született bejegyzéseket. Bár lehet igazad van, mert azóta gyarapodott a felhasználói tábor, több eltérő géppel és több eltérő tudásszinttel rendelkező userrel.
Live Cd: Lehet, csak én élek informatikai putritelepen, de környezetemben a 20-as 30-as korosztály 3/4-edének fogalma sincs, hogy mi az az exe, csak színes ikonokat látnak. Ezért viszek ez után is Mint-et.
Az LTS-nél hozott döntést meg nem tartom rossz stratégiának. Van tapasztalatom több disztróval, ha gáz az LTS, tudok mihez nyúlni. Mert ha az LTS gáz, ott nagy baj van. Persze: HA.
Félkész rendszer tesztelésére meg szívesen bátorítok mást is, minél több a bugriport, annál nagyobb mintából tudnak szűrni a fejlesztők. Persze szigorúan backupolt adatok mellett, nálam is van mentés mindenről, sőt egy működő Lenny is az egyik tartalék vinyón, ha nagyon hazavágnám a rendszert. Én nem vagyok fejlesztő, programozó, viszont kaptam annyit az Ubuntutól és a GNU/Linuxtól, hogy legalább ennyivel hozzájáruljak én is fejlesztéshez.
És a további félreértések elkerülése végét: Nem bántani akarom az Ubuntut. Szeretem és szívesen szórakozok vele. Csupán pár dolgot nem értek, és ezeket kívántam más megvilágításba helyezni. Ebből is lehet ötletelni, pl Lazlow nemzetközi design versenyét én is jó ötletnek tartom.