Toki33Nálam működik a Brasero, de a Gnomebaker megbízhatóbb, így általában azt használom.

Toki33Értem, jó türelmes vagy :-) Egyébként én is GnomeBaker-t használom. Azzal még nem volt gondom sose! Ritkán pedig terminálban growisofs

miisezaSzia mindenki! Tegnap este ismét próbáltam,már Gnomebakerrel.Valamiért az sem akart írni,viszont gallyra vágott két dvd-t. Xfburn valami SCSI hibára hivatkozva leállt,de legalább nem nyírta ki a lemezt. K3b-t is próbáltam,az sem volt jó. Az íróm tutira nem rossz.Tehát egyetlen dolog lehet,balfék vagyok. Este újra próba.

Ennyivel később: egy hónap

Toki33Ez egyébként már fizikai képtelenség... Miért tuti, hogy az íród jó? Ubuntu hanyast használsz? frissíted?

Ennyivel később: 5 hónap

Sziasztok! ubuntu 8.04 alatt még azt hiszem rszletesebb beállításokat is meg tudtam adni a Braseroban, lucid alatt futtatva viszont nem találok benne semmilyen beálításokra utaló jelet. Ha átnevezem a fájlokat a windows kompatibilitás érdekében, hogy ott is jelenjenek meg értelmesen a fájlok, akkor a hosszabb szóközös írásjeles akármilyen ékezetes fájlokat ugyan megjeleníti, de a kiterjeszétst levágja róla. A lemez maga használható, tartalma olvasható és másolható, de nem gondolom, hogy a brasero valahol nem konfigolható vagy állíthatóak a fájlnevek hosszúságai, illetve hogy yolietet vagy rockridget is akarok e felírni. Gnomebaker viszont igen! Nálam is szépen megy, és eldönthetem, hogy milyen fájlrendszerekkel akarom e a CD vagy DVD lemezt ellátni. Másik érdekesség, ha már így szóbahoztam, hogy CD írás után rendesen kinyílik a tálca, dvd írás után pedig felszólít, hogy kézzel vegyem ki a lemezt. nem hiszem, hogy ez író specifikus dolog lenne, de egy Samsug shs-222a íróval állíttatom elő a médiákat.

bobi64A Brasero nálam is érdekes dolgokat produkált, azóta GnomeBaker-t használok.

KimariteNálam a Debian Squeeze-n abbahagyta az eddigi kabaréit. Nem hittem a szememnek, de semmi gond vele.

bobi64Közben telt az idő..szóval azért az xfburn ott van mellette, hátha az ellenség keze mégis beteszi a lábát..

kybersasa GnomeBaker sem (volt) tökéletes ... bár már megjavították. Az első néhány használatnál nem írt meg rendesen néhány lemezt ... és ha különböző mappákból szedem össze a megírnivalót, akkor összeomlott. Ilyenkor azt csináltam, hogy átmásoltam egyetlenegy mappába a megírnivalót. 2-3 hónapja nem írtam semmit, nem próbáltam, hogy a frissítések szolgáltak-e az egészségének.

Kimaritenálam a gnomebaker még tán sose hibázott. a k3b és brasero igen.

Ennyivel később: egy év

Ami a Brasero-t illeti azzal semmi gondom nem volt a Mint 9-es rendszerben, nagyon gyorsan képes volt megírni egy CD-t, de még egy DVD-t is. az új Mint 13 esetében már más a helyzet, mert egy DVD-nél az írás eltart 8 percig, és nem mindig tökéletes., van olyan érzésem hogy ezt a Mint fejlesztőinek most sikerült elcseszniük. Ami a GnomeBacker-t illeti az meg nincs meg a szoftverkezelőben, de még a Synaptic-ban se, igaz a Mint 9 esetében ez a program lassan ír, de megbízhatóan. Most viszont nagyon hiányolom. ami a K3B-t illeti még nem ismerem, de amint lesz egy használható DVD-m, vagyis Verbatim AZO (mert a többi annyit se ér), akkor esetleg kipróbálom ezt a programot.

Ennyivel később: 2 év

Tiszteletem! A Brasero ezt írja:Az útvonal szülője nem található a fában Eddig nem volt semmi gond az írással.

Pityu4444Nevezd át a nem megtalált könyvtár címét egyszerűbbre: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1709494&p=10816811#post10816811 Melyik Ubuntu, melyik Brasero? Pastebin: brasero-session.log https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/brasero/+bug/990987 On-the-fly kikapcsolása, és kisebb írási sebesség. Xfburn ? sudo apt-get install xfburn (CD-RW, DVD-RW ..)

Ennyivel később: 23 nap

phontankaA Mint 9 esetében a Gnome Backert szívesebben használom mert stabilabb az írása, mint a Mint 13-as rendszerben a Brasero-t, mert ott kegyetlen lassú. A K3B eddig két optikai meghajtót "égetett" ki, ezért aztán csak az Xfburn-t használom.

szultiOtt a cdrecord és csókolom, ***ba a sok cikornyás programmel és a függőségeivel. Bár, ahogy Kendek írta, már kifutó dolog ez a cd írogatás.