Brasero-probléma
miisezaSzia mindenki! Tegnap este ismét próbáltam,már Gnomebakerrel.Valamiért az sem akart írni,viszont gallyra vágott két dvd-t. Xfburn valami SCSI hibára hivatkozva leállt,de legalább nem nyírta ki a lemezt. K3b-t is próbáltam,az sem volt jó. Az íróm tutira nem rossz.Tehát egyetlen dolog lehet,balfék vagyok. Este újra próba.
Toki33Hány éves az az író, és miféle márka?
Sziasztok! ubuntu 8.04 alatt még azt hiszem rszletesebb beállításokat is meg tudtam adni a Braseroban, lucid alatt futtatva viszont nem találok benne semmilyen beálításokra utaló jelet. Ha átnevezem a fájlokat a windows kompatibilitás érdekében, hogy ott is jelenjenek meg értelmesen a fájlok, akkor a hosszabb szóközös írásjeles akármilyen ékezetes fájlokat ugyan megjeleníti, de a kiterjeszétst levágja róla. A lemez maga használható, tartalma olvasható és másolható, de nem gondolom, hogy a brasero valahol nem konfigolható vagy állíthatóak a fájlnevek hosszúságai, illetve hogy yolietet vagy rockridget is akarok e felírni. Gnomebaker viszont igen! Nálam is szépen megy, és eldönthetem, hogy milyen fájlrendszerekkel akarom e a CD vagy DVD lemezt ellátni. Másik érdekesség, ha már így szóbahoztam, hogy CD írás után rendesen kinyílik a tálca, dvd írás után pedig felszólít, hogy kézzel vegyem ki a lemezt. nem hiszem, hogy ez író specifikus dolog lenne, de egy Samsug shs-222a íróval állíttatom elő a médiákat.
ricsi-pontazNálam a GnomeBaker is érdekes dolgokat produkált, azóta K3B-t használok. :)
kybersasa GnomeBaker sem (volt) tökéletes ... bár már megjavították. Az első néhány használatnál nem írt meg rendesen néhány lemezt ... és ha különböző mappákból szedem össze a megírnivalót, akkor összeomlott. Ilyenkor azt csináltam, hogy átmásoltam egyetlenegy mappába a megírnivalót. 2-3 hónapja nem írtam semmit, nem próbáltam, hogy a frissítések szolgáltak-e az egészségének.
Ami a Brasero-t illeti azzal semmi gondom nem volt a Mint 9-es rendszerben, nagyon gyorsan képes volt megírni egy CD-t, de még egy DVD-t is. az új Mint 13 esetében már más a helyzet, mert egy DVD-nél az írás eltart 8 percig, és nem mindig tökéletes., van olyan érzésem hogy ezt a Mint fejlesztőinek most sikerült elcseszniük. Ami a GnomeBacker-t illeti az meg nincs meg a szoftverkezelőben, de még a Synaptic-ban se, igaz a Mint 9 esetében ez a program lassan ír, de megbízhatóan. Most viszont nagyon hiányolom. ami a K3B-t illeti még nem ismerem, de amint lesz egy használható DVD-m, vagyis Verbatim AZO (mert a többi annyit se ér), akkor esetleg kipróbálom ezt a programot.
Tiszteletem! A Brasero ezt írja:Az útvonal szülője nem található a fában Eddig nem volt semmi gond az írással.
Pityu4444Nevezd át a nem megtalált könyvtár címét egyszerűbbre: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1709494&p=10816811#post10816811 Melyik Ubuntu, melyik Brasero? Pastebin: brasero-session.log https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/brasero/+bug/990987 On-the-fly kikapcsolása, és kisebb írási sebesség. Xfburn ? sudo apt-get install xfburn (CD-RW, DVD-RW ..)
KimariteKöszönöm,átneveztem,müködik. Köszönöm Szépen!
szultiOtt a cdrecord és csókolom, ***ba a sok cikornyás programmel és a függőségeivel. Bár, ahogy Kendek írta, már kifutó dolog ez a cd írogatás.