Ma adták át az andromedalinux.com-ot!
Az oldalon átmenetileg csak egy rövid leírás és egy letöltő link lesz elhelyezve, ami este kerül feltöltésre.
A végleges oldal elméletileg 20 nap múlva lesz elérhető!
NAGYON FONTOS:
Engedjétek meg, hogy megosszak veletek néhány dolgot a terveimről.
Az egyik barátommal többek között egy tároló létrehozását is tervezzük, amiben az alap tárolók autómatikus frissítéseivel együtt az Andromeda-hoz is folyamatosan letölthetőek lesznek a legújabb frissítések és az esetleges javító csomagok!
Ezt mindenképpen nagyon fontosnak tartom, mert tanulva az eddigiekben leírtakból még van egy-két dolog, amin javítanom kell!
EZ MÉGFONTOSABB:
Ezúton is engedjétek meg, hogy megköszönjem a munkátokat, a rengeteg segítségeteket és a fáradozásotokat!!!
Tudtam, hogy jó fejek vagytok, de nem gondoltam volna, hogy ilyen segítőkészek lesztek és hogy ilyen szívélyesen fogadjátok az Andromeda Linux-ot!
MINDEN TISZTELETEM AZ EGÉSZ KÖZÖSSÉGNEK!
Nagyon köszönöm az Ubuntu.hu-nak is, hogy lehetővé tette számomra azt, hogy bemutassam a disztribúciómat!
Ígérem nektek, hogy továbbra is mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy népszerűsítsem az Ubuntu-t és hogy egy könnyen kezelhető, látványos, gyors rendszert építsek!
Van még néhány nagyon komoly tervem és meglepetésem, de ez egyenlőre titok:-)
Meg fogjuk mutatni az "ablakos tótóknak", hogy az Ubuntu mire képes!!! :-)))
Tisztelettel és baráti üdvözlettel:
Anda Sándor