GorkhaanTisztelem becsülöm az eddigi munkádat itt a közösségben Gorkhaan, de ha ezt szeretné, csinálja, had keresse meg a helyét a közösségben.
Amúgy "De Javu" érzésem van. Ez a HSZ hasonlít pszichikailag arra, amit te kaptál a Gorkhaan's Magic Script-ért, mikor letoltak, hogy minek, meg hason-társai. Olyasmit is írtak, hogy kifejezetten nem ajánlják a script-edet telepítésre(amit azért nem tudtam teljesen megérteni, hogy miért), mégis sokan használták. És lásd a pozitívumot a hozzászólásomban, sokaknak tetszett is, ugyebár. Én is érdeklődtem a dolog iránt, igaz nem a tartalma miatt, hanem inkább a felépítése, kivitelezése iránt.
Most jöhet a vita, hogy azok csak beállításokat tartalmaztak (jószerivel), de végülis ez is csak egy beállítások összessége. Inkább támogassuk egymást. Lásd, igazad van, ott vannak a hivatalos tükrök. De aki akarja felvehet harmadik felet tárolóba persze csakis saját felelősségre.
Az "ablakos tótok" -> Többször szó esett már arról, hogyan viselkedjünk másokkal szembe, annyit várjunk el a leszólt féltől is, ne többet. Sokadszorra is támogatom, hogy nincs helye a fórumban a mindenféle gúnyneveknek, mert nem egyezik a nézet valamely téren(pl. informatika).
Amúgy tényleg jó ötletnek tartom hogy a dokumentáció készítő csapat tagja legyen. +1
Félreértés/bántódás ne essék, semmi rosszallót nem akartam mondani senkire és elnézést, hogy hosszúra nyúlt ez a hozzászólás is.